Larisa Drăgulescu a născut. Prima imagine cu bebelușul. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară

Ce nume va purta micuțul.
Larisa Drăgulescu a născut. Prima imagine cu bebelușul. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară

Larisa Drăgulescu este în al nouălea cer. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a născut un băiețel perfect sănătos. Vedeta a postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare cu fiul ei nou-născut, dezvăluind totodată ce nume va purta micuțul.

Larisa Drăgulescu a născut. Prima imagine cu bebelușul

Larisa Drăgulescu a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta a născut marți, 12 septembrie, un băiețel perfect sănătos, căruia i-a dezvăluit și numele: Cezar Andrei.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a postat prima fotografie cu micuțul pe rețelele de socializare. Ea apare pe patul de spital cu micuțul în brațe, pe care îl sărută pe obraz.

„Bine ai venit pe lume, puiul nostru! Cezar Andrei”, a scris Larisa Drăgulescu în dreptul fotografiei cu băiețelul nou-născut.

Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că își dorește să mai aibă un copil, iar visul ei a devenit realitate. Astăzi, Larisa Drăgulescu este mamă a trei copii, fiind felicitată de urmăritorii ei pentru fericitul eveniment.

„Felicitări! Larisa, multă sănătate, fericire, ție și lui Cezar Andrei! Multă sănătate întregii familii!”/ „Felicitări, să vă trăiască și multe bucurii”/ „Să-ți trăiască și să fie sănătos! Să vă bucurați de această minune!”, sunt câteva dintre mesajele internauților.

Prima imagine cu băiețelul Larisei Dragulescu
Prima imagine cu băiețelul Larisei Dragulescu

Larisa Drăgulescu mai are doi copii din căsnicia cu fostul gimnast Marian Drăgulescu, pe Beatrice, de 18 ani, și pe Richard, de 17 ani. Adolescenții au primit bine vestea că vor mai avea un frățior.

„Beatrice a fost cu mult mai atentă la acest lucru. S-a trezit în ea un sentiment matern, care mă bucură, și s-a oferit deja să mă ajute, când va fi nevoie. Richard, în schimb, nu s-a arătat prea afectat. Nici fotbal nu știu dacă vor juca împreună, ca băieții, dată fiind totuși diferența mare de vârstă care există între ei. Dar vom vedea ce surprize ne aduce viața!”, a declarat Larisa, într-un interviu recent, pentru playtech.ro.

Larisa Drgulescu își ține ascuns noul iubit

În perioada 2006 și 2009, Larisa a fost căsătorită cu Marian Drăgulescu, căruia i-a dăruit doi copii. Cei doi au divorțat însă cu scandal, iar femeia și-a găsit alinarea pentru o vreme în brațele altui bărbat, Marian Bogdan, pe care l-a cunoscut în Germania, dar de care s-a despărțit anul trecut.

La patru luni de la divorț, Larisa Drăgulescu a recunoscut că are o altă relație. Pe actualul ei iubit, vedeta a preferat să îl țină departe de lumina reflectoarelor, însă a dezvăluit că lucrează în domeniul IT. În cadrul aceluiași interviu, Larisa Drăgulescu a povestit cum a cucerit-o bărbatul și cum au luat decizia de a face împreună un copil.

„M-a cucerit cu felul său de a fi. E un om normal, absolut normal și necunoscut, care m-a acceptat așa cum sunt, cu trecutul meu și cu cei doi copii pe care-i am deja. Am ales să fim împreună doar după ce mi-am dat seama că are intenții serioase. Și așa a apărut acest al treilea copil din viața mea”, a mai declarat Larisa Drăgulescu conform sursei citate.

Urmăriți EGO.ro și pe
Radu Ștefan Bănică VREA la Eurovision?!
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *