Laura Cosoi, detalii neștiute despre nunta cu Cosmin Curticăpean. La ce cadou din partea prietenilor nu se aștepta deloc VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluiri la 8 ani de la eveniment

Chiar în acest an, Laura Cosoi și partenerul său, Cosmin Curticăpean, au sărbătorit nunta de bronz, ținând cont că au trecut opt ani de la frumosul eveniment. Cei doi, care se bucură de 3 fiice superbe, Rita, Vera și Lara, trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Într-un interviu exclusiv pentru Ego.ro, actrița a vorbit despre momentele în care și-a unit destinul cu alesul ei, explicând ce clipe amuzante a trăit.

Laura Cosoi, despre nunta cu Cosmin Curticăpean. Ce moment amuzant a trăit

Aflată la avanpremiera filmului “Nuntă pe bani”, Laura Cosoi a explicat că nu s-a gândit la partea financiară atunci când a organizat nunta cu alesul ei. De asemenea, vedeta speră că oamenii nu țin la profit atunci când vine vorba despre acest eveniment:

“Nu, îți dai seama că nu (n.r. nu s-a gândit la bani atunci când a făcut nunta)! Îmi este greu să cred că oamenii chiar ajung să facă nuntă ca să câștige bani. Vreau să cred că nu este așa! Prefer să cred că oamenii încă se căsătoresc din dragoste, că se iubesc, că își doresc un eveniment memorabil pentru cei dragi, o întâlnire, o petrecere. Așa văd eu lucrurile! Nu știu dacă asta este principala treabă, habar n-am. Cum era pe vremuri, la părinții noștri? Ar trebui să o întreb pe mama cum era pe vremuri! Biserica, slujba, aceasta este nunta, de fapt!”

“Am primit un cadou de la cineva foarte drag și înainte de nuntă am spus că mi se pare o prostie cadoul respectiv!”

Chiar înainte de nuntă, Laura Cosoi i-a spus unui apropiat că un anumit cadou i se pare nepotrivit. Totuși, în ziua evenimentului, vedeta a fost surprinsă cu tot ce nu se aștepta, căci aranjamentele fuseseră deja făcute. Însă, la final, actrița și-a dat seama că nuntașii s-au bucurat de ideea apropiatului:

“Nu știu dacă a fost neapărat cel mai amuzant. Au fost multe momente amuzante, nu am să le enumăr. Am primit un cadou de la cineva foarte drag și înainte de nuntă am spus că mi se pare o prostie cadoul respectiv! Deja era comandat și fix în ziua nunții a apărut cadoul. A fost o bucurie pentru toți nuntașii. Mi s-a părut că, per total, a fost highlight-ul evenimentului cadoul respectiv. A fost amuzant! Cu o zi înainte am zis că mi se pare cea mai mare prostie să aduci la nuntă așa ceva, să se întâmple asta! Mi s-a zis că era deja comandat, plătit! Oamenii s-au gândit să mă bucure. Dar a fost ceva foarte fain, de fapt! Am avut păreri preconcepute.”

Nu ar schimba nimic

De asemenea, actrița a punctat că nu ar schimba nimic atunci când vine vorba despre nunta pe care a avut-o cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Vedeta s-a bucurat de fiecare moment și își amintește cu drag și în prezent de frumosul eveniment:

“Nu cred că aș face ceva diferit. Mi se pare că ce am ales să fac atunci a stat în picioare! Și astăzi mă bucur de fiecare clipă în parte, de amintiri.”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *