Laura Cosoi, prima imagine cu cea de-a treia fetiță. Mesajul emoționant postat de vedetă: „Mulțumim, Doamne”

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară.
Laura Cosoi, prima imagine cu cea de-a treia fetiță. Mesajul emoționant postat de vedetă: „Mulțumim, Doamne”

Laura Cosoi, prima imagine cu cea de-a treia fetiță. Laura Cosoi împreună cu soțui ei, Cosmin, au devenit părinți pentru a treia oară. Îndrăgita actriță aștepta să ajungă la maternitate din moment în moment și a născut astăzi. Laura a adus-o pe lume pe micuța Lara. Aceasta a și postat o primă imagine emoționantă, în care apare ținând-o de mână. Postarea a fost însoțită și de un mesaj recunoscător: „Mulțumim, Doamne.”

Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fetițe, Rita și Vera, care își vor cunoaște în curând surioara. Ca și în cazul celorlalte sarcini, Laura Cosoi a născut și de această dată natural și totul a decurs fără probleme.

 

Laura Cosoi, prima imagine cu cea de-a treia fetiță
Laura Cosoi, prima imagine cu cea de-a treia fetiță

„Mi se pare minunat să am încă o dată șansă să aduc pe lume un suflet, iar, acum, mă pregătesc să nasc natural, cu ajutorul lui Dumnezeu.”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Cum a decurs cea de-a treia sarcină

De asemenea, într-o postare recentă, Laura a vorbit și despre transformările corpului în timpul sarcinii.

„Mă pregătesc să aduc pe lume al treilea bebeluș și pot să spun că nicio sarcina nu a semănat cu cealaltă. Cu atât mai mult, cred că modul în care femeile trăiesc experiență maternității poate fi foarte diferit de la una la cealaltă, în funcție de tot felul de factori, care de care mai subiectiv, probabil.
 Cert e că în această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale.

În cazul meu, prima sarcina, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat. Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu. Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen. Cel puțin la început, aveam stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare, de anxietate și entuziasm. Însă, pe măsură ce sarcina avansa, descopeream cu uimire ce experiență fascinantă traversez.”

Transformările prin care a trecut

„La sarcina cu Vera și la cea de acum am acceptat transformările corpului cu și mai multă seninătate. De fapt, pot spune că m-am simțit perfect în pielea mea, chiar și când sarcina e foarte avansată. Simt că formă această a corpului mi se potrivește cel mai bine și sunt convinsă că există multe femei care gândesc că mine.

Înainte să am copiii, auzeam persoane afirmând că femeile însărcinate au o frumusețe aparte. Nu credeam că e așa, dar acum știu ce vor să spună. Frumusețea feminină are multe fațete, iar cea a maternității este poate cea mai specială dintre ele. Trebuie doar să avem răbdare cu corpul nostru, să ii dăm timp și să-l iubim, în plină transformare.”, a povestit Laura pe blog.

sursă foto: Instagram.com/lauracosoi

Citește și Laura Cosoi nu vrea să angajeze o bonă nici după venirea pe lume a celei de-a treia fetițe: “E complicat”

7.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.