Laura Cosoi și soțul ei au sărbătorit 7 ani de la cununia religioasă. Vedeta dezvăluie secretul unui mariaj puternic: “Căsătoria este un dans în doi” EXCLUSIV

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au sărbătorit în familie ”Nunta de cupru”
Laura Cosoi și soțul ei au sărbătorit 7 ani de la cununia religioasă. Vedeta dezvăluie secretul unui mariaj puternic: “Căsătoria este un dans în doi” EXCLUSIV

Laura Cosoi se bucură de o căsnicie superbă, sărbătorind ”Nunta de cupru”,  alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Vedeta a fost binecuvântată cu trei minuni, fiicele sale, Rita, Vera și Lara. Frumoasa actriță ne-a vorbit despre planurile pe care le are familia ei chiar zilele acestea, ea pregătindu-se să plece într-un road trip. De asemenea, ne-a oferit, în exclusivitate pentru Ego.ro, secretul unui mariaj fericit și puternic, explicând, în același timp, cum s-a schimbat relația cu partenerul ei de când au venit micuțele sale pe lume.

Laura Cosoi are o familie superbă

Laura Cosoi a sărbătorit nunta de cupru în familie. Vedeta se pregătește să plece într-un road trip, dezvăluind că itinerariul încă nu a fost stabilit. Totul o să fie adaptat în funcție de vreme, vedeta plecând în afara țării în această vacantă specială:

“Am sărbătorit deja, cu familia, în special. Așa ne-am sărbătorit. O să plecăm într-o vacanță, într-un road trip. Încă nu am făcut itinerariul. O să ne adaptăm în funcție de vreme. Nu o să fie în țară, o să fie în afara țării, dar nu pot să spun pentru că nici noi nu știm”.

Au sărbătorit 7 ani de la cununia religioasă

Întrebată dacă își mai amintește ce sfaturi a primit de la cei dragi, atunci când vine vorba despre o căsnicie puternică și lungă, Laura Cosoi ne-a răspuns:

„Să îngădui, să ai răbdare. Acesta este, să îngădui mai mult decât ai face într-o relație, că într-o familie este altceva”.

Laura Cosoi și soțul ei au sărbătorit 7 ani de la cununia religioasă
Laura Cosoi și soțul ei au sărbătorit 7 ani de la cununia religioasă

Secretul căsniciei: ”Să îngăduie cu rândul”

Atunci când vine vorba despre secretele unui mariaj frumos și puternic, vedeta a menționat că partenerii trebuie să comunice unul cu celălalt. De asemenea, fiecare trebuie să lase de la el atunci când intervin anumite momente grele:

„Noi suntem de 10 ani împreună, practic. De atunci consider că este ca și cum suntem căsătoriți. Nu ne-am imaginat niciodată, nici unul, nici celălalt. Căsătoria este un dans în doi, este clar. Există și momente tensionate, dar și mai grele, pe care trebuie să le gestionezi. Cred că atunci trebuie să lase un partener de la el. Să facă cu rândul, să îngăduie cu rândul. Dacă îngăduie amândoi în același timp, iar apoi nu mai lasă niciunul de la el, se cam rupe treaba. Este important să existe comunicare și să nu stai să aștepți ca cel de lângă să facă ce ți-ai dori să facă. Aceste lucruri nu funcționează. Dacă ai așteptările prea sus, riști să fii dezamăgit. Așa, mai bine îi sugerezi, din timp, că ai niște așteptări și nu o să fii dezamăgit. Comunicarea este cea mai importantă și trebuie să lași de la tine”.

Cum s-a schimbat relația, de când au venit fiicele lor pe lume: ”Evident că nu mai suntem pe primul loc”

Chiar dacă Vera, Rita și Lara sunt pe primul loc, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt extrem de îndrăgostiți și încă găsesc momente în care să se surprindă. Pe lângă iubire, în relația lor există pasiune:

„Evident că nu mai suntem pe primul loc. Dar găsim momente în care încă ne privim îndrăgostiți și încă ne surprindem unul pe celălalt. Înseamnă că există pasiune, iar acest lucru este dincolo de iubire. Este clar că relația noastră arde, cum se spune. Acest lucru nu poate să fie organizat, pur și simplu există acolo și doar trebuie hrănit”.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *