Laura Lavric, despre solistele care exagerează cu intervențiile estetice: ”Sunt de acord să-ți mărești buzele, dar nici să arate apoi ca doi crenvurști” EXCLUSIV

Laura Lavric cântă doar în opinci, nu în pantofi cu toc înalt, ca noua generație
Laura Lavric, despre solistele care exagerează cu intervențiile estetice: ”Sunt de acord să-ți mărești buzele, dar nici să arate apoi ca doi crenvurști” EXCLUSIV

Vestita solistă de muzică populară Laura Lavric, care nu se abate de la tradiții și urcă pe scenă încălțată în opincuțe, le dă peste nas tinerelor artiste care, din pură fudulie, exagerează cu operațiile estetice: ”Dacă vor să aibă o față modernă, e problema lor, eu personal nu mi-aș face operații estetice, parcă devii caraghios. Ar trebui să-și păstreze naturalețea!”, ne-a declarat cântăreața, în exclusivitate pentru Ego.ro.

”Eu personal nu mi-aș face operații estetice, parcă devii caraghios. Ar trebui să-și păstreze naturalețea”

Laura Lavric nu înțelege de ce artistele din noua generație fac coadă la cabinetul medicilor esteticieni pentru a-și micșora nasul, a-și mări foarte mult buzele sau pentru un bust proeminent. Artista consideră totul o exagerare, în condițiile în care, ca să cânți muzică populară, cel puțin teoretic, ar trebui să fii cât mai naturală.

Cântăreața ne-a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro, cu o mare doză de umor: ”Dacă vor să aibă o față modernă, e problema lor, eu personal nu mi-aș face operații estetice, parcă devii caraghios. Ar trebui să-și păstreze naturalețea. Sunt de acord, când unele se nasc cu niște defecte să se retușeze, mai ales dacă ai un nas acvilin. Sunt de acord să-ți mărești și buzele, dacă le ai prea subțiri, dar nici să arate apoi ca doi crenvurști. La urma-urmei, fiecare face ce vrea cu corpul ei”.

”Eu cânt în opinci, așa cum purtau pe vremuri bătrânii noștri”

În timp ce tinerele cântărețe preferă pantofii cu toc înalt, Laura Lavric susține că nu renunță la tradiții: ”Eu cânt mai mult încălțată în opinci, așa cum purtau, pe vremuri, bătrânii noștri. Cei cu bani purtau ghete făcute pe comandă, iar femeile încălțau pantofi, dar decenți, nu cu toc cui și nici ascuțiți în față. Plus că trebuia să ai o ținută mai cuminte”, ne-a mai declarat Laura Lavric, pentru Ego.ro.

Artista duce dorul concertelor pe Litoral, însă, vara aceasta, a decis să rămână doar în Iași, unde locuiește, și să cânte în zona Moldovei: ”Ce mi-ar mai plăcea să cânt și la mare, dar n-am cum. În weekend-uri, am multe nunți, și, ca să merg la mare, de la Iași, pentru câteva zile, cu trenul, drumul este foarte obositor”. Întrebată de reporterii Ego.ro ce onorariu are la petreceri și la cumetrii, Laura Lavric a evitat elegant răspunsul: ”Nu spun cât iau, nu e frumos. Cine vrea să îi cânt la nuntă să mă sune și negociem”.

Cântă încălțată în opincuțe
Cântă încălțată în opincuțe

Are un ten impecabil, la 75 de ani: ”Nu mă dau pe una de 70!”

Laura Lavric a dezvăluit, de ziua ei de naștere, care sunt micile secrete, cu ajutorul cărora reușește să țină timpul în loc:

”Să știți că nu mă duc la cosmetică, merg doar la coafor, ca să-mi vopsesc părul, genele și sprâncenele. Nu mă fardez ziua, mă dau doar cu puțin ruj. Și nu folosesc vreo cremă de firmă mare, ci mă dau doar cu d-aia, din cutie albastră de tablă, mă învățase o solistă, în turnee, dar eu o mai îmbunătățesc cu vitamina A, uleioasă, de la farmacie. Scuzați lipsa de modestie, dar nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70! Nici tata nu-și arăta vârsta, avea fața foarte întinsă”, declara ea, pentru www.impact.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *