Laurenţiu Duţă, despre cadourile inedite pe care le primea de la admiratoare în timpul concertelor: „Nu aruncau cu lenjerie intimă” EXCLUSIV

Laurențiu Duță a împlinit 46 de ani, dar se simte ca la 26
Laurenţiu Duţă, despre cadourile inedite pe care le primea de la admiratoare în timpul concertelor: Nu aruncau cu lenjerie intimă EXCLUSIV

Pe 4 mai, Laurențiu Duță a împlinit 46 de ani, însă pare că timpul a stat pe loc pentru el. Chiar dacă susține că atunci când se privește atent în oglindă începe să vadă anumite semne ale maturității, Laurențiu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu are de gând să apeleze la serviciile medicilor esteticieni, cu toate că este conștient că și bărbații sunt clienții acestor servicii.

Pe Laurențiu Duță ziua de naștere fie îl prindea în concerte, fie în studioul de înregistrări, însă în ultimii ani are grijă să îl prindă alături de fiica lui, soție și prietenii dragi. Așa s-a întâmplat și anul acesta. A preferat să rămână la malul mării, în orașul natal alături de familie. Cu o carieră de peste 30 de ani, Laurențiu Duță pare că a găsit elixirul tinereții. De altfel mărturisește că se simte ca la 26 de ani.

„Nu 25 de ani, hai să zicem 26. La 26, 36, pardon 46 de ani mă simt foarte bine. Nici nu îmi dau seama când au trecut anii. Mă mai prind așa când mă uit în oglindă mai de aproape, îmi pun ochelarii și mai văd câteva riduri de expresie. În rest mă simt la fel. Deocamdată nu am vreun gând să apelez la serviciile medicilor esteticieni, dar la 36 poate, peste 10 ani”, ne-a povestit amuzat artistul.

Pe Laurențiu Duță ziua de naștere fie îl prindea în concerte, fie în studioul de înregistrări
Pe 4 mai, Laurențiu Duță a împlinit 46 de ani

Laurențiu Duță mărturisește că la această vârstă nu mai așteaptă cadouri sau mai bine zis nu găsește fericirea în lucruri materiale, ci în lucruri simple care au legătură directă cu persoanele cele mai apropiate.

„Acum, la 46 de ani, pot să spun că mă face fericit timpul de calitate petrecut cu familia, o vacanță cu familia, cu fiica mea, cu soția mea, un pahar de vin bun, asta mă face fericit. Familia în general: tata, sora mea, nepoatele, prietenii-am câțiva prieteni foarte buni, colegii la concerte. Călătoriile mă mai fac fericit, nu numai vacanțele, ci călătoriile. Și concertele. Nu suntem chiar zi de zi ocupați. De obicei în weekend-uri suntem mai aglomerați, dar avem timp destul în timpul săptămânii să stăm în jurul casei”, a mai povestit Laurențiu pentru EGO.ro.

Laurențiu Duță a împlinit 46 de ani, dar se simte ca la 26
Laurențiu Duță a împlinit 46 de ani, dar se simte ca la 26

„La noi admiratoarele nu aruncau cu lenjerie intimă, ci cu ursuleți de pluș”

De altfel, Laurențiu Duță nici nu a prea fost un răsfățat în ceea ce privește cadourile. Nici atunci când se nimerea să fie pe scenă chiar de ziua lui de naștere, admiratoarele nu-l surprindeau cu cadouri inedite.

„De multe ori, când pica în weekend, mă nimeream prin concerte, mă sărbătoreau băieții pe la restaurantul hotelului. Dar de cele mai multe ori am preferat să-mi petrec ziua de naștere cu familia și prietenii apropiați, băieții din trupă”, ne-a mai povestit artistul, completând că trupa 3Sud Est care a fost un adevărat fenomen încă de la debut, nu a avut parte de admiratoare îndrăznețe și creative.

„La noi la concerte mai puțin cu lenjeria intimă, în noi aruncau cu ursuleți de pluș. Cu lenjerie intimă nu prea am avut situații, dar am auzit de trupe care au avut parte de așa ceva. Probabil la trupele de rock sau hip-hop, unde mesajul era mai direct. La noi mesajul era mai pe sentiment, pe iubire”, ne-a mai povestit amuzat compozitorul.

Video: Daniel Bălan

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.