Laurențiu Reghecampf a postat prima imagine cu băiețelul lui și al Corinei. Micuțul Liam e adorabil. FOTO

Prima imagine în formulă de trei

Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani și a dorit să marcheze acest moment special așa cum se cuvine. Antrenorul și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare alături de iubita lui, Corina Caciuc și fiul lor, Liam. Micuțul are abia patru luni, dar deja și-a câștigat o mulțime de admiratori.

Laurențiu Reghecampf a postat prima imagine cu băiețelul lui și al Corinei

Antrenorul si iubita lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ doi ani, dar și-au recunoscut relația abia anul trecut. Tehnicianul a ales să se despartă de soția lui, Anamaria Prodan, iar cei doi se află acum în plin proces de divorț.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit recent părinți. În urmă cu patru luni, tânăra l-a adus pe lume pe Liam, dar până acum părinții micuțului nu au dorit să facă publică nicio fotografie cu chipul său.

Pe 19 septembrie, Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani, ocazie cu care le-a făcut cunoștință fanilor de pe rețelele de socializare cu băiețelul lui. Micuțul este blond și are ochii albaștri, iar prietenii virtuali consideră că a împrumutat din trăsăturile ambilor părinți.

Fotografia a fost făcută în Azerbaidjan, acolo unde tehnicianul o antrenează pe Neftchi Baku.

„Ce copil frumos! Să fie sănătos și să vă bucurați de el și de voi!”, „O familie minunată! La mulți ani sănătoși și fericiți!”, „Felicitări, omule! Ți-ai ascultat inima, ai ales cu sufletul și ai dovedit că banii chiar nu aduc fericirea! Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți!”, „O superbitate de copil”, „Seamănă cu amândoi! Felicitări” – le-au transmis fanii de pe rețelele de socializare clor doi.

Laurențiu Reghecampf a postat prima imagine cu băiețelul lui și al Corinei
Laurențiu Reghecampf a postat prima imagine cu băiețelul lui și al Corinei

Cum a cunoscut-o, de fapt, Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc

În urmă cu câteva luni, Laurențiu Reghecampf a povestit în cardul unui podcast cum a cunoscut-o pe actuala sa iubită. Antrenorul a mărturisit că a întâlnit-o prima oară pe Corina Caciuc la o petrecere, moment în care și-a dat seama că își dorește să o cunoască cu adevărat.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere. Dar nu direct, doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura şi să o cunosc cu adevărat. S-a întâmplat în urmă cu un an, doi. Nici nu cred că este important şi nu cred că interesează pe nimeni exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simţi pentru persoana respectivă şi ce se întâmplă de acum în colo. Sunt foarte fericit! O iubesc, o să avem un băiat împreună, adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă”, a spus Laurențiu Reghecampf.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.