Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea la vestea că va deveni tătic din nou. Nu s-a ferit să o spună

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea la vestea că va deveni tătic din nou. Nu s-a ferit să o spună

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii alături de Corina Caciuc. Potrivit imaginii postate de cei doi în mediul online, familia acestora se va mări cu un nou membru, partenera lui fiind însărcinată. La auzul veștii, cunoscutul antrenor a avut o reacție care i-a emoționat pe fani.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc așteaptă al doilea copil

Laurențiu Reghecampf radiază de fericire după ce a aflat că va deveni din nou tătic. Anunțul a fost făcut împreună cu iubita lui, Corina Caciuc, pe rețelele sociale. În secțiunea de comentarii, antrenorul a transmis un mesaj prin care și-a declarat toată dragostea familiei lui.

„Vă iubesc mult!”, a scris Laurențiu Reghecampf pe internet, la postarea făcută de Corina Caciuc. Tot acolo, iubita lui i-a transmis și câteva gânduri bune cu ocazia zilei sale de naștere. Fotografia publicată de vedetă îl înfățișează pe fiul lor, Liam, în fața unui tort pe care scrie „1+1=4”, mesajul sugerând că familia se va mări cu încă un membru.

Val de comentarii pe internet

Nu a durat mult până să apară un val de comentarii și reacții din partea fanilor. În rubrica de comentarii, internauții s-au grăbit să-i felicite: „Să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii!” / „Să înțeleg că mai vine un bebe? Felicitări!” / „Felicitări! Să vă bucurați mereu! E absolut minunat!” etc.

În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi (el are 47 de ani, iar ea este cu 17 ani mai mică, având doar 30 de ani), relația pare că funcționează de minune. În urmă cu un an, celebrul antrenor povestea cum s-a cunoscut cu cea care îl împlinește acum.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea. La tot ce vorbește Anamaria e greu ca cineva să mai vadă realitatea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respectivă. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a relatat Reghecampf.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
8.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *