Adevărata diferență de vârstă dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Sigur nu știai câți ani îi despart

Câți ani îi despart, de fapt, pe Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

În timp ce era căsătorit cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a început o relație cu Corina Caciuc. Antrenorul s-a separat de impresară în 2021 și și-a întemeiat o familie cu șatena, ba chiar a făcut și un copil cu aceasta, pe Liam. Toată povestea a fost intens mediatizată, dar cu toate astea puțini știu ce diferență de vârstă este între tehnician și actuala lui parteneră.

Câți ani îi despart, de fapt, pe Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

De aproximativ doi ani de zile, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt extrem de fericiți, mai ales de când în viața lor a apărut micuțul Liam, născut pe data de 19 mai 2022.

În trecut, antrenorul a mai fost căsătorit de două ori. Prima oară cu Mariana Pfeiffer, femeie ce i l-a dăruit pe Luca. A doua oară cu Anamaria Prodan, cu care îl are pe Laurențiu Reghecampf Junior, poreclit Bebeto.

După ce a divorțat cu scandal de celebra impresară, antrenorul a ales să fie discret și rezervat când a venit vorba despre relația cu Corina Caciuc, motiv pentru care mulți nu cunosc prea multe informații despre cuplul lor. Dar totuși, câteva detalii au ieșit la iveală.

Se pare că tehnicianul este mult mai în vârstă decât actuala lui parteneră. El are 47 de ani, iar ea este cu 17 ani mai mică, având doar 30 de ani. Însă, în ciuda acestui lucru, cuplul lor pare să fie unul destul de solid.

Citește și Femeia care a fost prima mare iubire a lui Laurențiu Reghecampf. Ce face și cum arată la 16 ani de la despărțire FOTO!

Cati ani ii despart, de fapt, pe Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc
Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf 

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

În urmă cu ceva timp, fostul soț al Anamariei Prodan a dezvăluit cum și-a cunoscut actuala parteneră de viață. Se pare că cei doi s-au văzut pentru prima oară la un eveniment, dar nu au vorbit deloc. Ulterior, antrenorul a căutat-o pe cea care avea să-l facă tată pentru a treia oară.

”Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat.

Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus Laurențiu Reghecampf, acum ceva timp, într-un podcast.

Citește și Este Laurențiu Reghecampf marea dragoste a Anamariei Prodan? Răspunsul te va surprinde! Ce spune despre o eventuală împăcare: “Probabil am fost suflete pereche!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *