Femeia care a fost prima mare iubire a lui Laurențiu Reghecampf. Ce face și cum arată la 16 ani de la despărțire FOTO

Ea se ferește de lumina reflectoarelor și rareori acordă interviuri

Laurențiu Reghecampf se iubește cu Corina Caciuc de mai bine de un an de zile și împreună au un băiețel superb, pe micuțul Liam. Cei doi s-au cunoscut în timp ce antrenorul era căsătorit cu Anamaria Prodan, femeie care, de asemenea, i-a dăruit un băiat, pe Bebeto. Însă, cine a fost prima mare iubire a tehnicianului? Iată cum arată femeia acum!

Cine a fost prima mare iubire a lui Laurențiu Reghecampf, înainte de Corina Caciuc și Anamaria Prodan

Când și-a întâlnit actuala parteneră de viață, Laurențiu Reghecampf era căsătorit de mai mulți ani cu Anamaria Prodan, femeia care i l-a dăruit pe Bebeto. Aceștia au divorțat cu mare scandal la sfârșitul anului trecut.

Însă, nu impresara a fost prima mare iubire a antrenorului de la Universitatea Craiova. Ci femeia care l-a făcut pentru prima oară tată, mai exact Mariana Pfeiffer, care acum are 56 de ani.

Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer au fost căsătoriți între 1994 și 2007, iar din iubirea lor a rezultat Luca, care acum are 22 de ani. După separarea de antrenor, femeia a plecat în Germania, iar acolo s-a recăsătorit. În schimb, Laurențiu Reghecampf și-a întemeiat o familie cu Anamaria Prodan.

Luca și-a urmat mama în Germania, dar a continuat să-și viziteze şi tatăl în România. În plus, tânărul se înțelege foarte bine și cu Anamaria Prodan, dar şi cu cele două fete ale acesteia.

Citește și Anamaria Prodan, schimbare de look îndrăzneață. Ce și-a făcut vedeta, fanii sunt uluiți!

Mariana Pfeiffer si actualul partener de viata
Mariana Pfeiffer si actualul partener de viata

Cum arată acum Mariana Pfeiffer

De curând, Mariana Pfeiffer a postat câteva imagini pe rețelele sociale. Femeia s-a pozat cu actualul său partener, Mathyas, dar şi cu fiul său și cu iubita acestuia, Asiana Peng.

După cum se poate vedea, fosta soție a lui Laurențiu Reghecapmf arată foarte bine și pare că a dat jos câteva kilograme. În aproape toate fotografiile Mariana Pfeiffer zâmbește, semn că este foarte fericită alături de familia sa.

Cei patru par să aibă o relație perfectă și să se înțeleagă de minune. Astfel, Mariana Pfeiffer are toate motivele să se considere o femeie împlinită.

În urmă cu ceva timp, ea a dezvăluit unde și-a întâlnit sufletul pereche. ”Mergeam foarte des la un complex cu piscină şi sauna şi acolo l-am cunoscut pe soţul meu.

Nu ştia cine sunt, ce fac, a fost dragoste la prima vedere. Eu nu credeam că mai putem iubi pe cineva”, a declarat fosta soție a lui Laurențiu Reghecapmf, potrivit click.ro.

Citește și Sarah Dumitrescu, în lacrimi. Ce decizie majoră a luat după divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Asta schimbă tot!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *