Sarah Dumitrescu, în lacrimi. Ce decizie majoră a luat după divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Asta schimbă tot

Sarah: „Am văzut-o pe mama plângând în ultima perioadă”

Scris de: Daoud Andra

26 Nov. 2022

Sarah Dumitrescu, în lacrimi. Ce decizie majoră a luat după divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Asta schimbă tot

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a luat o decizie importantă. Adolescenta a petrecut o perioadă lungă în țară, în timpul procesului de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce a spus tânăra despre încercarea dificilă prin care a trecut mama ei și cum i-a fost alături.

Sarah Dumitrescu, despre divorțul dintre mama sa și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a divorțat oficial de Laurențiu Reghecapmf. La mai bine de un an de când au deschis procesul de divorț, cei doi sunt, oficial, liberi. A fost un an dificil pentru impresară, iar fiica ei cea mică, Sarah, a fost alături de ea o bună perioadă de timp. Adolescenta locuia în Statele Unite ale Americii, unde juca baschet. În perioada în care mama ei s-a despărțit de Reghe, Sarah a venit în România pentru a-i fi alături celei care i-a dat viață.

Fiica cea mică a Anamariei plănuia să joace baschet la echipa națională, dar acesta nu a fost singurul motiv pentru care a revenit pe meleaguri românești. Într-un interviu acordat recent, Sarah a spus cum a decurs viața lor după separarea mamei ei de Reghe.

„Inițial, am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine pentru că mama avea nevoie ca una dintre noi să fie acasă. Am vorbit cu Rebecca și i-am zis că mă duc eu acasă, am zis că acum e rândul meu. A plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf), iar noi acum trebuie să ne adaptăm la viața noastră, fără el. Rolul meu e să o fac pe mama să se simtă fericită și că e în largul ei, au trecut 15 ani, dar ne are pe noi.”, a mărturisit fiica Anamariei Prodan, emoționată, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Sarah Dumitrescu in lacrimi
Sarah Dumitrescu a vorbit despre divorțul mamei ei

„Am văzut-o pe mama plângând în ultima perioadă”

Sarah a fost invitată în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, unde a făcut o serie de dezvăluiri emoționante. Fiica impresarei a spus că Anamaria Prodan a suferit mult în ultimul an, din cauza divorțului, iar acest lucru a afectat-o și pe ea.

„Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice. Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea.”, a declarat Sarah Dumitrescu.

Sarah și Rebecca sunt fiicele Anamariei Prodan, din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu. Sarah a locuit o perioadă în SUA, unde a jucat baschet profesionist. Rebecca a studiat moda la o universitate renumită din Italia și în prezent lucrează în domeniu.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.