Decizia dată de instanță în “războiul” dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Acuzat de furt, antrenorul a primit verdictul

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat
Decizia dată de instanță în “războiul” dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Acuzat de furt, antrenorul a primit verdictul

Decizia dată de instanță în “războiul” dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. IPJ Ilfov a încheiat dosarul penal al lui Laurențiu Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a acuzat că i-a furat bijuterii, dar și alte bunuri. Așadar, anchetatorii au făcut lumină în această situație, la doar câteva zile de când Judecătoria Buftea a acceptat cererea de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Decizia dată de instanță în “războiul” dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf la sfârșitul anului trecut că ar fi scos bani dintr-un cont fără să-i ceară acordul, fiind vorba de o sumă de aproape un milion de euro. De asemenea, a susținut că antrenorul i-ar fi sustras două ceasuri de lux și alte bijuterii în valoare de sute de mii de euro.

În fața anchetatorilor, Laurențiu Reghecampf a respins atunci acuzațiile și a declarat că lucrurile respective erau bunurile comune ale familiei. Ceasurile respective ar fi fost ale lui, el mărturisind că deține documente. Cât despre bijuterii, Laurențiu Reghecampf a declarat că nu au fost individualizate în plângere decât generic, iar acestea nu ar fi fost în posesia lui.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Acuzat de furt, antrenorul a primit verdictul: dosarul a fost clasat

Dosarul în care era formulată plângerea Anamariei Prodan cu privire la furt a fost clasat. Avocatul lui Laurențiu Reghecampf a spus că hotărârea instanței de fond este una echilibrată. Tot el a menționat că nu a existat niciodată intenția însușirii pe nedrept a bunurilor menționate în plângere.

“Pe cale de consecință, opinăm că nu sunt întrunite elementele constituitive ale infracțiunii de furt, întrucât sub aspectul laturii obiective nu a existat vreo acțiune de luare a vreunui bun mobil din posesia sau detenția persoanei vătămate, având în vedere că regimul comuniunii de bunuri presupune că posesia și detenția aparține în comun ambilor soți, iar sub aspectul laturii obiective nu a existat niciodată intenția însușirii pe nedrept a bunurilor menționate în plângere”, au stabilit oamenii legii, potrivit cancan.ro.

Reacția Anamariei Prodan după ce a aflat că dosarul a fost clasat

Anamaria Prodan a declarat pentru playtech.ro că nu o interesează această informație și că Reghe poate păstra ceasurile deoarece, la un moment dat, oricum va înapoia copiilor jumătate din aceste bunuri și bani. Anamaria Prodan a mărturisit că în prezent ea se ocupă de partidul din care face parte și avocații sunt cei care știu toate procesele și ce se întâmplă în instanță.

„Nu mă interesează. Sunt la partidul pe care îl conduc, nu mai am timp de prostiile lui. Eu sunt Anamaria Prodan, avocații mei vorbesc în instanță. El e prea mic să gândească, să-și dea seama. Se bucură că își vinde familia și apare pe prima pagină.

Nici măcar nu știu când sunt termenele, avocații se ocupă de așa ceva. Cât despre bunuri, legea din România spune că ai jumătate din tot ceea ce se face în timpul căsniciei. E greu pentru astfel de oameni care nu au Dumnezeu să înțeleagă. E greu pentru cei ce au făcut școala pe scări să înțeleagă că, în timpul căsniciei, tot ceea ce se agonisește se împarte jumate-jumate. Nici nu mai contează, să țină ceasurile și, la vremea potrivită, va înapoia copiilor lui jumătate din ceea ce a furat. Reghe a dovedit, de-a lungul timpului, că nu are minte.

E greu să înțelegi unele lucruri. Acum îl folosesc toți. Așa a fost el mereu. Dacă nu existam, azi nu auzeai de el căci îl îngropau cei ce-l folosesc și se distrează pe seama lui. Este jenant că își pune furturile pe prima pagină. Când se vor liniști toate apele, familia mea va face o scrisoare oficială în care va explica toată situația, alături de avocații noștri. Cât despre bunurile comune, dobândite în timpul căsătoriei, l-aș pune să citească puțin. Așa spune legea”, ne-a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playtech.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
3.4 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *