Ce a putut să facă Anamaria Prodan, în timpul relației cu Laurenției Reghecampf. Asta a luat pe toată lumea prin surprindere

Ce a putut să facă Anamaria Prodan, în timpul relației cu Laurenției Reghecampf. Asta a luat pe toată lumea prin surprindere

Ce a putut să facă Anamaria Prodan, în timpul relației cu Laurenției Reghecampf. Anamaria Prodan este mândră de ce a realizat până acum în viață. Este o femeie de afaceri de succes și un impresar cunoscut în fotbalul internațional.

Iar în plan personal, chiar dacă a avut două căsnicii și tot atâtea divorțuri, în urma celor două relații, vedeta nu poate avea decât motive de bucurie dacă privește în urmă. Copiii săi din cele două mariaje sunt lumina ochilor ei.

Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit ce le-a cerut celor doi soți înainte de căsătorie.

Ce a putut să facă Anamaria Prodan, în timpul relației cu Laurenției Reghecampf

Timp de un deceniu și jumătate, Anamaria Prodan a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de cel pe care îl numea „Soarele nostru”. Destinul i-a adus însă în pragul divorțului, chiar dacă relația dintre ei părea indestructibilă.

Impresara a încercat în repetate rânduri să își convigă soțul să se întoarcă la familie, însă în cele din urmă Laurențiu Reghecampf a ales să rămână cu iubita lui, Corina Caciuc, care între timp i-a dăruit și un băiețel.

Cu două căsnicii încheiate cu divorț, Anamaria Prodan este acum pregătită se meargă mai departe, știind foarte bine care îi sunt planurile și pretențiile de la un viitor partener.

De curând, ea făcut dezvăluiri neașteptate despre cei doi soți. Celebra impresară a povestit ce le-a cerut acestora înainte de nuntă. Mai mult, fiica regretatei Ionela Prodan a mărturisit că nu ei au cerut-o în căsătorie, ci ea a fost cea care a făcut acest pas.

„Uite, și aici a fost o problemă. Că eu mi-am ales întotdeauna bărbații. Nu am permis nimănui să mă aleagă. Eu l-am cerut și pe primul soț în căsătorie, și pe al doilea. Și le-am dat 24 de ore să-mi dea răspuns”, a spus impresara.

„Lui Laurențiu i-am spus că vreau un băiat”

Anamaria Prodan a dezvăluit în cardul podacastului „În oglindă”, găzduit de Mihai Ghiță, ce condiții le-a pus lui Tiberiu Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf pentru a se căsători cu ei. Impresara le-a dat acestora și un termen limită în care să poată răspunde dacă sunt sau nu de acord cu pretențiile sale.

„Și le-am spus ce vreau: te încadrezi în șablonul ăsta? Poți să faci asta? Ai 24 de ore să te gândești. Lui Laurențiu i-am spus că vreau un băiat. Acum. După care eu, vezi cine sunt, tu trebuie să crești.

Era în liga a doua a doua atunci, nu mai putea să joace fotbal la nivel mare. I-am spus că din acel moment îi voi construi, cărămidă cu cărămidă, cea mai frumoasă carieră pe care cineva o poate avea în România. Dar vreau să mă asculți, vreau să înveți să vorbești, vreau să înveți să taci. Eu de azi înainte voi fi scutul tău. Și asta am făcut, am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf. Nu a mai existat absolut nimic pe pământ decât cariera lui.”, a declarat Anamaria Prodan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *