Salariul uriaș la care a renunțat Nuți pentru a reveni lângă Anamaria Prodan. Încasa o sumă frumoasă în Dubai

Salariul uriaș la care a renunțat Nuți pentru a reveni lângă Anamaria Prodan. Încasa o sumă frumoasă în Dubai

Salariul uriaș la care a renunțat Nuți pentru a reveni lângă Anamaria Prodan. Fanii reality show-ului dedicat familiei Prodan-Reghecampf cu siguranță își aduc aminte de celebra bonă a lui Bebeto. Ea era un ajutor de nădejde în casa celor doi foști soți și o persoană apropiată de Anamaria Prodan. Viața a dus-o însă pe Nuți departe de România. Recent, aceasta a renunțat la traiul din luxosul Dubai pentru a se întoarce alături de fosta ei patroană. Iată la câți bani a renunțat pentru a-i fi alături fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf.

Salariul uriaș la care a renunțat Nuți pentru a reveni lângă Anamaria Prodan

În 2009, după aproape un deceniu în care le-a fost zi de zi aproape soților Prodan-Reghecampf, Nuți a decis să își dea demisia pentru a avea timp să își întemeieze o familie. Între timp, Elena Fulgeanu s-a căsătorit și s-a mutat cu soțul ei în Dubai.

De curând însă, ea a revenit în țară pentru a o ajuta din nou pe Anamaria Prodan în gestionarea treburilor casnice. Cea care se îngrijea de Bebeto până nu demult era mama lui Laurențiu Reghecampf, însă în urma scandalului dintre cei doi foști soți, femeia a fost nevoită să părăsească vila din Snagov.

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor”, au dezvăluit surse din anturajul familiei, citate de Click!.

Deși nu i-a fost ușor să renunțe la salariul generos din Dubai, Nuți a dat dovadă de loialitate și devotamment față de Anamaria Prodan și s-a întors alături ea. Împreună cu soțul ei, bona lui Bebeto câștiga în Emirate peste 4.000 de euro pe lună. O sumă deloc de neglijat, mai ales în condițiile crizei actuale.

„Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau anagajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuți acolo”, potrivit sursei citate.

Anamaria Prodan a regretat despărțirea de Nuți

Nuți a făcut parte din familie, iar la momentul plecării sale impresara a recunoscut că îi este foarte greu să se despartă de ea. Anamaria Prodan a mărturisit atunci că nu crede că va mai găsi o persoană atât de sufletistă ca ea. Și iată că a avut dreptate, având în vedere că după 14 ani de la plecarea ei, a primit-o înapoi cu brațele deschise.

„A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe!

Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste, cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna.

Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce, căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză, căci sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii”, spunea Anamaria Prodan, la scurt timp după demisia Elenei Fulgeanu.

3.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.