Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, primul portret de familie! S-au pozat alături de Liam, băiețelul lor

Laurențiu Reghecampf, portret de familie cu iubita și băiețelul lor
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, primul portret de familie! S-au pozat alături de Liam, băiețelul lor

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au publicat prima fotografie de familie. Cunoscutul antrenor și iubita lui s-au pozat alături de Liam, băiețelul lor, imediat cum au plecat din maternitate.

Laurențiu Reghecampf, cu zâmbetul pe buze alături de iubita lui

Laurențiu Reghecampf a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu el, Corina și micuțul Liam care este în căruț. Antrenorul este cu zâmbetul pe buze alături de noua sa familie. De remarcat este și faptul că cei doi îndrăgostiți de țin de mână.

“Mulțumim doctorilor, asistentelor 🙏 , ne-am simțit extraordinar și suntem foarte fericiți că Liam a avut parte de cele mai bune condiții 🙏❤️”, a scris Laurențiu Reghecampf.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf, în culmea fericirii de când a devenit din nou tată

Laurențiu Reghecampf a publicat imagini cu micuțul Liam încă din primele lui ore de viață. Antrenorul este foarte fericit că mai are un băiat și se pozează numai cu zâmbetul pe buze. Recent, antrenorul a explicat și dacă există o semnificație a numelor băieților săi, dat fiind faptul că toți au nume care începe cu L.

”Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a zis Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf, în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan

A trecut aproape un an de când Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt într-un război. Cei doi divorțează după o căsnicie de 15 ani. Într-un interviu acordat zilele trecute, antrenorul a făcut dezvăluiri despre relația dintre el și fosta soție. Laurențiu susține că ruptura între ei s-a produs în 2019, atunci când a avut loc scandalul între ea și Dan Alexa.

Ulterior, după aceste declarații, Anamaria Prodan a izbucnit și i-a transmis un mesaj lui Laurențiu Reghecampf.

“Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul. Se anunța vremuri grele, iar eu cum sunt obișnuită cu războiul și mai ales să câștig”, a spus Anamaria Prodan, amenințând că îl va da în judecată dacă spune că ea l-a înșelat cu Dan Alexa.

8.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.