Lavinia Petrea nu a apucat să se bucure prea mult timp în apartamentul de burlăciță: ”A venit așa la pachet cu o familie și copii” VIDEO EXCLUSIV

”Am fost foarte nerăbdătoare să mă mut”

Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor matinale de la Pro TV, este născută în București și de aceea mutarea din casa părinților a venit destul de târziu. Cu toate că era obișnuită cu confortul casei, Lavinia Petrea a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a vrut să plece de acasă pentru a se simți pe picioarele ei, însă această independență nu a durat prea mult, căci la scurt timp s-a îndrăgostit și și-a întemeiat o familie.

”Am fost foarte fericită și m-am simțit cu adevărat independentă”

Pe Lavinia Petrea am întâlnit-o la inaugurarea unui showroom cu decorațiuni interioare și exterioare, prilej pentru a-și aminti care a fost primul ei contact cu astfel de preocupări. Chiar dacă mult timp a considerat acasă locul în care a copilărit, știrista retrăiește cu nostalgie achiziționarea primului ei apartament.

”Dacă stau să mă gândesc, am două povești. Nu m-am gândit niciodată la parcursul ăsta, pentru că oricum atunci când mă întreabă cineva de casă, tot cea în care am crescut îmi vine prima dată în minte. Am o poveste legată de prima mea casă, să zic așa. Atunci când am simțit că trebuie să fac asta, pentru a mă simți cu adevărat independentă, toate bune și frumoase, am găsit un apartament într-un bloc care era în construcții, am fost foarte nerăbdătoare să mă mut și am făcut-o după ce am avut bucătăria gata. Aveam hainele pe un stander puse, dar aveam un pat în dormitor. Am avut pat și bucătărie. Nu aveam perdele, dar am fost foarte fericită și m-am simțit cu adevărat independentă”, ne-a povestit Lavinia Petrea.

Citește și:Lavinia Petrea vopsește ouăle alături de copiii ei după o rețetă moștenită din generații. „Folosesc aceeași tehnică naturală” INTERVIU EXCLUSIV

Din păcate, nu s-a bucurat prea mult de locul pe care îl crease după bunul ei plac și îl amenajase în așa fel încât să fie cel mai confortabil spațiu pentru ea. S-a îndrăgostit de actualul partener de viață, procurorul Romulus Varga, și la scurt timp a aflat că este însărcinată.

”Însă a venit așa la pachet destul de repede cu ceea îmi doream foarte mult de fapt, și anume o familie și copii. În momentul în care am rămas însărcinată și eram împreună cu soțul meu, ne-am dat seama că deși mie îmi plăcea foarte mult și ajunsesem cu acel apartament exact la stadiul dorit de mine și mi se părea așa casa visurilor, ne-am dat seama că trebuie să ne mutăm pentru că nu am fi avut loc. În plus, mi-aș fi dorit să se nască copilul și să crească în primii ani în casa respectivă, nu aș fi vrut să nasc și apoi să mă mut foarte repede”, a explicat vedeta Pro Tv.

Lavinia Petrea s-a mutat împreună cu soțul ei într-un apartament închiriat

Imediat după ce a aflat că urmează să devină mamă, Lavinia Petrea nici nu a stat pe gânduri și a dorit ca micuțul să aibă parte de propriul spațiu.

”Uite cum ne-am mutat noi, din două case, a lui și a mea, în una nu chiar a noastră. Ne-am mutat într-un apartament cu chirie. În casa noastră ne-am mutat acum un an. După atâta timp. Primii 8 ani am locuit într-un apartament cu chirie, pe care l-am amenajat așa cum am vrut noi, am căutat ceva în care să putem sta pe termen lung, tocmai pentru a putea face câteva amenajări pe gustul nostru. Ne-a plăcut foarte mult, însă nu mai aveam loc acolo”, a povestit prezentatoarea de știri.

Citește și:Lavinia Petrea, secretele meseriei de prezentator de știri. Ce spune despre prompter: „La început mă încurca!” VIDEO EXCLUSIV

Până de curând au stat în apartamentul închiriat, chiar dacă familia s-a mărit, iar în momentul de față, Lavinia Petrea are 3 copii, un băiat și două fete, asta deoarece au așteptat să-și construiască casa mult visată.

”Cu trei copii mi-a fost foarte greu să plec de acolo. Îmi era teamă că o să ne mutăm și copiii o să zică că vor acasă, să întrebe când mergem acasă. Dar a fost un proces puțin mai îndelungat, am participat în primele faze ale proiectului, ale casei, iar copiii au participat și au fost implicați în amenajare, iar atunci a fost trecerea mai firească, mai lină. Au putut să facă alegeri pentru camerele lor și le-a plăcut și le place foarte mult casa în care locuim”, a mai completat Lavinia Petrea pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *