Lavinia Petrea nu ține neapărat ca micuții să îi calce pe urme. Ce speră însă ca fetele să preia de la ea: „Îmi doresc ca ele să moștenească asta” VIDEO EXCLUSIV

Lavinia Petrea: „Îmi doresc foarte mult să fie mulțumiți și fericiți”

Lavinia Petrea are o viață plină, bucurându-se de o carieră fantastică, o căsnicie superbă și trei micuți care o bucură în fiecare zi. Vedeta este extrem de implicată atunci când vine vorba despre copiii săi, Mathias, Klara și Karin. Știrista ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum este mariajul ei cu atâția pitici prin jur. De asemenea, ea a punctat că, atunci când vine vorba despre viața de mămică, nu își impune vreo ambiție personală cu privire la drumul pe care o să îl aleagă micuții săi.

Lavinia Petrea, dezvăluiri despre căsnicie și viața de mămică

Superba vedetă ne-a mărturisit că își dorește, mai presus de toate, ca micuții ei să fie fericiți, astfel că nu ține neapărat ca unul dintre ei să îi calce pe urme. Atunci când vine vorba despre căsnicia sa, Lavinia Petrea a punctat că apreciază mai mult momentele pe care le petrece singură cu partenerul său.

Când te-au văzut copiii tăi prima oară pe sticlă, ce reacții au avut?

Lavinia Petrea: Ei s-au obișnuit foarte mult pentru că, evident, familia mea deschidea dimineața televizorul să mă vadă, chiar dacă fără sonor sau cumva, încercam să îi ținem puțin departe de televizor pe ei. Totuși, așa, puțin, să mă vadă, da, se întâmpla lucrul acesta. Lor li se pare ceva normal și firesc. Fetița cea mică, atunci când mă vede nemachiată, știe că am fost la televizor sau că urmează să merg la televizor. În general, în viața de zi cu zi, în viața mea dincolo de ecran, nu umblu machiată. Când mă vede machiată, ea știe că merg la serviciu sau că vin de la serviciu. Este fascinată de aspectul acesta.

Ce pasiuni au micuții ei

Ce pasiuni au? Ce au descoperit?

Lavinia Petrea: Fetița mijlocie este pasionată de muzică și în special de partea de creație. Toată ziua încearcă să creeze mici fragmente muzicale, bate ritmul. O încurajăm și o îndreptăm către lucrul acesta. Fetița cea mică este pasionată de dans, de balet. Încercăm să îi încurajăm să încerce diferite lucruri față de care noi credem că au o mică inclinație și ei vor decide ce vor dori să facă, asta profitând de anumite talente pe care am putea să le descoperim.

Citește și: Lavinia Petrea, despre cea mai grea provocare din toată cariera sa în televiziune: “Am multe imagini care m-au afectat de-a lungul timpului”. Ce momente au marcat-o VIDEO EXCLUSIV

În rest, le place foarte mult apa, sunt disperați, transformă baia și cada într-o mare și într-o plajă aproape în fiecare zi. Le place foarte mult lucrul acesta și încă nu am reușit să îi conving să nu se spele toți 3 în aceeași cadă pentru că se inundă baia. Mathias a venit cu ideea: “Nu este nimic mama, ne punem costumele de baie!”. Am încercat să le explic că acum ar trebui ca fiecare să aibă parte de intimitate și baia să fie făcută în intimitate, iar el a zis: “Atunci ne punem costume de baie!”.

“Nu încerc să îmi impun ambițiile personale, e vorba despre ei, nu despre mine”

Ți-ar plăcea ca unul dintre ei să îți calce pe urme?

Lavinia Petrea: Nu știu, poate că da (n.r ca unul dintre ei să îi calce pe urme). Nu am eu nici cea mai mică ambiție personală în ceea ce îi privește. Îmi doresc foarte mult să fie mulțumiți și fericiți orice și-ar alege să facă. Asta le spun în fiecare zi, că vreau să facă cu plăcere tot ceea ce fac, inclusiv să meargă la școală cu plăcere. Nu încerc să îmi impun ambițiile personale, e vorba despre ei, nu despre mine.

Cum ești acasă, cum ești ca mămică?

Lavinia Petrea: Cu cât încerci să le spui mai mult nu și să le impui mai multe lucruri, cu atât îți complici viața. Încerc să le pun anumite limite, dar asta se întâmplă, oarecum, în fiecare zi. Deja am ajuns la un nivel în care ei știu exact care le sunt limitele. De multe ori încerc să mă îmbrac frumos și acasă. Am exersat asta cel mai mult în această perioadă, care, s-a încheiat, de fapt. Mă îmbrăcam frumos acasă, mă aranjam. Îmi place foarte mult să mă îmbrac acasă în rochii, chiar mi-am comandat o rochie și am zis: “Uite, asta este doar pentru casă”. Copiii mă admiră, le place. Soțului, cu siguranță, îi place și lui. Fetițele sunt fascinate de rochii, fiecare are dulapul ei, fiecare își alege cu ce vrea să se îmbrace. Îmi place să le transmit feminitate. Îmi doresc și sper ca ele să moștenească asta de la mine.

Ce spune despre căsnicia ei

Cum este căsnicia cu atâția pitici prin jur?

Lavinia Petrea: Nu este plictisitoare, cu siguranță. Este frumoasă pentru că, de multe ori, încerci să îți faci timp unul pentru celălalt și atunci, cumva, marchezi mai bine acel moment. Te bucuri și apreciezi mai mult momentul în care ești doar cu partenerul. Încercăm să facem lucruri și doar pentru noi, avem și mici ritualuri, perioade în care nu reușim să facem exact ceea ce ne-am dori doar în doi, dar și perioade în care recuperăm.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *