Lavinia Pîrva a vrut să le facă o surpriză fanilor, dar mai tare i-a înfuriat. Ce s-a văzut la soția lui Ștefan Bănică Jr.

Bruneta a fost criticată aspru din cauza unei postări pe internet.
Lavinia Pîrva a vrut să le facă o surpriză fanilor, dar mai tare i-a înfuriat. Ce s-a văzut la soția lui Ștefan Bănică Jr.

În ultimii ani, Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., s-a transformat total. După ce a născut, bruneta și-a făcut mai multe intervenții estetice la nivelul feței și și-a schimbat total stilul vestimentar: se îmbracă mult mai sexy! Din păcate, aceste lucruri nu au fost văzute cu ochi buni de către fanii săi! Recent, artista a vrut să le facă o surpriză fanilor, cu ocazia Zilei Naționale a României, dar și-a atras numai critici.

Lavinia Pîrva, pusă la zid de fani

Lavinia Pîrva, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr., este foarte activă pe rețelele de socializare și obișnuiește să împărtășească ultimele noutăți din viața ei cu prietenii virtuali. Pe 1 Decembrie, bruneta a postat un videoclip cu ea îmbrăcată foarte sumar, în care le transmitea românilor La mulți ani.

Solista a primit un val de critici, unii internauți spunându-i că a cam exagerat cu operațiile estetice.

“Ți-ai umflat și tu botul și fata de zici ca te-a lovit trenu”, “Ce te-ai schimonosit🙈”, i-au transmis anumiți internauți.

lavinia pirva
sursa foto: instagram

Ce operații estetice are soția lui Bănică

După ce a născut, Lavinia Pîrva a început să acorde o atenție deosebită aspectului său fizic. S-a apucat de sport, de proceduri corporale, dar a recurs și la câteva intervenții estetice pentru a diminua semnele îmbătrânirii. În plus, Lavinia și-a mărit bustul, dar și buzele cu acid hialuronic în tehnica butterfly.

„Atunci când vrei să te ocupi de tine și prinzi puțin timp pentru lucrul acesta, e ca și când ai merge la serviciu. Te trezești dimineața, duci copilul la grădiniță și până termină copilul grădinița, eu sunt din procedură în procedură. Am decis lucrul acesta în urmă cu trei săptămâni și rezultatele se văd. Dar ce te faci atunci când nu beneficiezi de acest timp?”, a spus ea pe Instagram.

Și-a petrecut ziua de naștere la Veneția

Zilele trecute, soția lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 39 de ani și a mers într-o scurtă escapadă la Veneția, Italia. Vedeta nu a plecat singură, ci însoțită de una dintre prietenele sale. Ștefan Bănică Jr. nu a putut să meargă, pentru că se pregătește de concertele de Crăciun.

„Azi a fost o zi mai atipică! Am bifat mersul cu mașina la aeroport, zborul cu avionul, legănat de autobuz și in final, am ajuns la hotel @palazzosanluca cu barca! Nu cred că am ratat vreun mijloc de transport! A fost o super experiență”, a scris vedeta pe Instagram.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. ar rămâne mască la vederea acestor poze. Așa arăta Lavinia Pîrva înainte de operațiile estetice, nici fanii nu o recunosc

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
7.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *