Lavinia Pîrva, schimbare majoră de look. Fanii au rămas uimiți când au văzut-o așa: “Îți stă foarte bine așa!”

Cum arată acum soția lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, și-a făcut o schimbare majoră de look. Vedeta a apărut în fața fanilor cu o nouă coafură, dar și o culoare interesantă la păr. Fanii au fost impresionați de apariția soției lui Ștefan Bănică Jr. și i-au transmis complimente. Foto.

Lavinia Pîrva, schimbare majoră de look

Lavinia Pîrva este, fără doar și poate, unde dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz-u românesc. La cei 39 de ani ai săi, soța lui Ștefan Bănică Jr arată fabulos.

Este adevărat că pe lângă un stil de viață sănătos care să îi mențină silueta, vedeta apelează și la diferite proceduri de înfrumusețare. Recent, Lavinia Pîrva a trecut pragul medicului estetician pentru o intervenție estetică numită Morpheus.

Cu ajutorul acesteia, pacienții pot să își mențină tenul luminos, ferm și tânăr, rezultate de care se bucură și Lavinia Pîrva, potrivit mărturisirilor sale.

Deși vedeta s-a arătat extrem de încântată de rezultatele obținute, fanii nu au fost deloc impresionați și au criticat-o dur pentru vizitele prea dese în cabinetul medicului estetician.

„Păcat, unele comentarii sunt șterse, ar trebui să-ți asumi si criticile, doar sunteți persoane publice ”

„Am alege și noi, dar nu ne permitem!”

„Mergi la clinici cum mergem noi la serviciu”

„Oricum tot urâtă ești!” – sunt câteva dintre criticile ce i-au fost adresate vedetei.

Noua coafură a vedetei, apreciată de fani

La doar câteva zile distanță, Lavinia Pîrva a revenit cu o nouă schimbare. De această dată însă, artista a apărut cu un nou look, total diferit față de cel obișnuit.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a schimbat coafura, optând pentru o tunsoare diferită și o culoare specială a părului (galerie foto).

”O schimbare este mereu benefică”, a scris vedeta în descrierea fotografiei postate pe constul ei de Instagram.

Așa cum era de așteptat, fanii au remarcat imediat schimbarea de look a Laviniei Pîrva și i-au transmis complimente.

”Superbă! Îți stă fff bine asa Lavinia!”/ ”Ești o frumusețe” – i-au transmis internauții vedetei.

Cu toate acestea, au fost și presoane nemulțumite. ”Așa arata odată , acum cu diverse operații nu cred !!” – a transmis o altă persoană.

Însă indiferent de ceea ce spun ceilalți, important este că Lavinia Pîrva are parte de susținerea celor dragi atunci când alege să facă astfel de schimbări, fie ele și de look.

Una dintre cele mai importante persoane din viața sa, soțul ei, Ștefan Bănică Jr., a fost impresionat de noua coafură a artistei și i-a apreciat postarea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *