Lavinia Pîrva, senzațională într-o rochie decoltată. Fanii nu și-au putut lua privirea de la soția lui Ștefan Bănică Jr: “O splendoare”

Cum s-a fotogtafiat vedeta.

Lavinia Pîrva s-a afișat într-o ținută care a incitat imaginația celor ce au privit-o. Cântăreața a apărut într-o rochie sexy, care i-a pus în evidență formele perfecte. Fanii nu și-au putut lua privirea de la frumoasa brunetă.

Lavinia Pîrva, senzațională într-o rochie decoltată

Lavinia Pîrva și-a obișnuit fanii cu apariții incendiare. Vedetea este cunoscută pentru faptul că nu ezită să adopte ținute de scenă extrem de provocatoare.

Citește și: Lavinia Pîrva, apariție de infarct într-o rochie îndrăzneață. Detaliul intim care a atras toate privirile

Acum, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior s-a afișat în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare într-o ținută extrem de sexy.

Cântăreața a postat o fotografie în care apare într-o rochie deschisă la culoare, cu un decolteu adânc și o crăpătură până la coapse. Rochia i-a scos în evidență și formele voluptuoase și picioarele superbe.

Locația unde artista a realizat ședința foto este și ea una de vis, cu mult soare și departe de frigul din România, după cum se poate observa în imagini.

Citește și: Lavinia Pîrva a publicat imagini rare din casa lui Ștefan Bănică Jr. Cum i-a surprins pe Violeta și Alexandru, ipostaze înduioșătoare

Lavinia Pîrva, ipostază inedită alături de fiica lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Violeta Bănică sunt mai apropiate decât se credea. Cele două au fost surprinse recent într-o ipostază inedită.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a ajuns la vârsta adolescenței, iar în ultima perioadă, aceasta a început să fie din ce în ce mai prezentă în spațiul public, apărând la diferite evenimente alături de părinții ei.

Recent, adolescenta a participat la o petrecere la care a fost prezentă și Lavinia Pîrva. Într-o filmare neașteptată, cele două au fost surprinse într-o ipostază care a stârnit curiozitatea fanilor și a dezvăluit o latură mai puțin cunoscută a relației lor.

Deși puțini știau până acum despre apropierea dintre soția artistului și fiica acestuia, filmarea recentă arată că cele două au o conexiune specială.

La aniversarea la care a mers, adolescenta s-a filmat alături de o prietenă în timp ce fredona o piesă. Lavinia Pîrva a rămas susprinsă și s-a lăsat și ea filmată de fiica ei vitregă în timp ce a făcut mai multe gesturi, fără reținere, cu scopul de a stârnit amuzamentul, semn că cele două se simt foarte bine una în compania celeilalte.

Astfel, imaginile care au apărut pe internet cu Violeta Bănică și Lavinia Pîrva le-au dat tuturor d eînțeles cum se înțeleg cele două, de fapt.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *