Lecția importantă pe care Gina Chirilă a învățat-o de la Bella Hadid. Cum a cucerit-o modelul internațional: „A fost surprinzător de minunată” VIDEO EXCLUSIV

Gina Chirilă, despre Bella Hadid: „Are o frumusețe interioară care se vede și la exterior”

Gina Chirilă are parte de numeroase bucurii, având propria afacere și trăind o frumoasă poveste de iubire alături de Bogdan Vlădău, tatăl fiicei sale. Pe lângă toate acestea, vedeta a lucrat mult timp ca model, urcând pe podium alături de unele dintre cele mai cunoscute vedete internaționale. Astfel, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, superba blondină a vorbit despre întâlnirea cu Bella Hadid, dezvăluind ce a învățat de la aceasta.

Gina Chirilă, despre Bella Hadid

Gina Chirilă s-a bucurat enorm pentru că a avut ocazia de a o cunoaște pe Bella Hadid, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Vedeta a punctat că modelul international are o modestie aparte și un suflet minunat. Deși este cunoscută în toate colțurile lumii, ea nu a lăsat faima să o schimbe:

“Am avut ocazia să o cunosc pe Bella Hadid, este un suflet minunat. Are o frumusețe interioară care se vede și la exterior. De la ea am învățat multe lucruri. A fost surprinzător de minunată. Deși este foarte cunoscută, este un star international, a dat dovadă de o modestie incredibilă. Asta am învățat în afară, cel mai mult. Modestia este un lucru foarte important, trebuie să o reflecți în societate. Oricât de sus ești, trebuie să îți păstrezi picioarele pe pământ. Este un suflet bun.”

A cunoscut-o și pe Gigi Hadid

Surorile Hadid sunt cunoscute în lumea întreagă, fiind unele dintre cele mai bune modele din noua generație. Gina Chirilă ne-a mărturisit că a cunoscut-o și pe Gigi Hadid, însă nu a avut ocazia să stea cu aceasta așa de mult. Astfel, vedeta o preferă pe Bella Hadid, de la care a învățat multe:

“Am cunoscut-o și pe Gigi, dar cu ea nu am avut ocazia să stau atât de mult așa cum am stat cu Bella. Este tot OK. Îmi place mai mult de Bella, ca și suflet, ca și ce exprimă. Și Gigi este foarte frumoasă și un om OK.”

Ce spune despre complimentele pe care i le-a făcut Maurice Munteanu

Recent, Maurice Munteanu a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa Ginei Chirilă, atât în mediul online, cât și într-un interviu Ego.ro. Vedeta ne-a dezvăluit că este flatată, mai ales pentru că, de-a lungul timpului, a urmărit sfaturile oferite de juratul de la “Bravo, ai stil!”. În același timp, superba blondină recunoaște că nu a făcut mari schimbări atunci când vine vorba despre aspectul său, însă a ajuns la o maturitate care a venit cu timpul:

“Sunt flatată, mai ales atunci când vine din partea lui. De-a lungul timpului i-am urmărit sfaturile și cred că are un simț estetic foarte dezvoltat și cumva este în concordanță cu ce îmi place și mie. Mă simt foarte norocoasă. Nu am făcut mari schimbări, pur și simplu cred că este vorba de o maturitate care vine cu timpul. Dacă m-aș raporta la cum eram la 19-20 de ani, s-au schimbat multe. Eu cred că frumusețea vine din interior și se reflectă la suprafață. Este discutabilă, tot timpul. Nu ține de o față perfectă, ci este vorba despre ceea ce emani.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *