Legătura nebănuită dintre Andreea Raicu și fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Ce a dezvăluit Matei Stratan despre relația lor

Ce spune Matei Stratan despre relația cu Andreea Raicu
Legătura nebănuită dintre Andreea Raicu și fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Ce a dezvăluit Matei Stratan despre relația lor

Matei Stratan nu s-a mai afișat cu nicio femeie după despărțirea de Mădălina Ghenea. La un moment dat, s-a spus că ar avea o relație cu Andreea Raicu, însă acum face precizări cu privire la aceste zvonuri. Matei Stratan neagă faptul că ar avea vreo legătură amoroasă cu vedeta.

Legătura nebănuită dintre Andreea Raicu și fostul iubit al Mădălinei Ghenea

Andreea Raicu a petrecut o vacanță în Grecia pe iahtul de 8 milioane de euro al familiei lui Matei Stratan, acolo unde a fost și el prezent. Chiar și așa, cei doi sunt doar amici, după cum a precizat Matei.

„Suntem doar amici, ea lucrează pe strada unde stau eu”, a precizat Matei Stratan pentru playtech.ro.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan
Mădălina Ghenea și Matei Stratan

Din ce face bani Matei Stratan

Matei Stratan provine dintr-o familie foarte bogată. Dan Stratan, tatăl său, are o avere estimată la 250 de milioane de euro, fiind unul dintre cei mai bogați români. Familia sa deține o vilă de 20 de milioane de euro în București. De asemenea, dețin multe proprietăți, un iaht și un parc auto cu limuzine de lux.

Chiar și așa, Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, muncește pentru propria afacere. Acesta face și muzică pentru filme. De asemenea, a primit un premiu Goppo în urmă cu doi ani, iar în prezent realizează fundalul sonor pentru un documentar.

„Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Goppo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (n.r. în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby. (…) Lucrez numai pentru filmele românești. În prezent, fac muzica pentru un documentar despre o relație atipică dintre două persoane, nu foarte cunoscute. E un proiect foarte frumos. Muncesc non-stop, de trei ani și-n fiecare weekend. Am zile când trebuie să merg și cu clienții. Nu-mi însușesc banii familiei ca și când ar fi ai mei. Am un salariu și o firmă la care lucrez. Nu beneficiez de ei. Îi muncesc pe ai mei. Dacă părinții mei sunt drăguți și-mi dau voie să merg în vreo casă, sau pe barcă, e altceva, e decizia lor. Dar asta nu înseamnă că sunt ale mele. Nu sunt acel milionar despre care se spune”, a declarat Matei Stratan pentru playtech.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *