Leguma care curăţă calcarul din maşina de spălat. Va fi ca nouă în câteva minute 

Leguma care curăţă calcarul din maşina de spălat este la îndemâna ta și o folosești de în bucătărie. Pare incredibil cum un produs atât de simplu, ieftin și obișnuit în bucătăriile noastre este atât de util pentru îndepărtarea murdăriei
Leguma care curăţă calcarul din maşina de spălat. Va fi ca nouă în câteva minute 

Leguma care curăţă calcarul din maşina de spălat este un produs obișnuit din bucătărie. Mașina de spălat a devenit nelipsită din casele oamenilor, fiind un aliat de bază atunci când vine vorba de curățarea hainelor. Însă, pentru a funcționa o vreme îndelungată, aceasta are nevoie de întreținere, iar pentru asta, există o legumă care poate salva situația.

Leguma care curăţă calcarul din maşina de spălat

Mașina de spălat nu se curăță singură, chair daca intră în contact cu detergentul și apa. Pentru a evita ca aceasta să se strice din cauza calcarului, este nevoie de curățare specială, dar cu un ingredient la îndemâna oricui.

Mașina de spălat este fără îndoială una dintre invențiile pe care le apreciem cel mai mult atunci când facem treburile casnice. Cu toate acestea, mulți oameni tind să creadă că, deoarece această mașină este în contact constant cu apa și săpunul tot timpul, se curăță singură și nu are nevoie de întreținere, dar nu este cazul.

Mașina de spălat acumulează multă murdărie, resturi, scame, și orice altceva există în hainele noastre. De aceea, îți oferim azi un truc cu ceapă pentru a curata calcarul din cuva masinii de spalat rufe.

Pare incredibil că un produs atât de simplu, ieftin și obișnuit în bucătăriile noastre este atât de util pentru îndepărtarea murdăriei.  În plus, este super practic și eficient. Ceapa conține acid ascorbic, astfel încât nu va trebui să miști un deget pentru a sculpta.

Nu ai nevoie de produse toxice, scumpe și nici nu trebuie să riști să zgârii mașina de spălat, doar cu această legumă atât de des găsită în casele oamenilor.

Leguma care curăţă calcarul din maşina de spălat este la îndemâna ta și o folosești de în bucătărie.

Ce trebuie să faceți? Aveți nevoie de:

-4 cepe

-Ciorapi

Mod de preparare:

Pentru început trebuie doar să curățați ceapa. Puneti o ceapă in mijloc, faceti un nod ca sa nu se miște.

Apoi puneți cealaltă ceapă în ciorap și mai legați un nod. Așa că puneți cepele și legați-le în nod până când sunt 4 cepe toate înfipte în ciorapi.

Pune șosetele cu ceapă în mașina de spălat și rulează un ciclu complet cu cea mai mare temperatură. Ceapa va curăța perfect calcarul din cuva mașinii dvs. de spălat și fără a o afecta în vreun fel.

Trebuie să știți că ceapa nu este singura soluție pentru spălarea mașinii. Cuva se poate curăța cu oțet sau cu apă oxigenată. De asemenea, acestea sunt două dintre produsele pe care le găsești în casa oricui. Curățarea regulată a mașinii de spălat va contribui atât la menținerea aspectului, cât și la funcționarea ei eficientă. De aceea este important să faceți asta la o anumită perioadă de timp, pentru a evita ca mașina să se strice.

Acest dispozitiv poate să adune multe impurități: ciuperci și mucegai, depuneri calcaroase, resturi de detergent, balsam și înălbitor, obiecte minuscule (în filtrul furtunului de evacuare). Trucurile menționate mai sus sunt simple și eficiente.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.