Lidia Buble a recunoscut. Câți bani a dat “șpagă”. Detalii incredibile din procesul artistei

Lidia Buble a semnat un acord de recunoaștere acceptând să presteze muncă în folosul comunității
Lidia Buble a recunoscut. Câți bani a dat “șpagă”. Detalii incredibile din procesul artistei

Au apărut noi detalii în cazul procesului în care este implicată Lidia Buble. Celebra artistă a recunoscut în fața instanței că a oferit șpagă oamenilor legii, în speranța că va scăpa de sancțiunile prevăzute de lege. Pe de altă parte, polițista care făcea parte din echipajul respectiv a spus cu totul altceva.

Lidia Buble a recunoscut câți bani a dat șpagă: “Mi-au făcut semn să pun banii în locul acela”

Lidia Buble a declarat în fața instanței de judecată că polițiștii i-ar fi cerut bani, ulterior s-a urcat în mașina poliției și i-ar fi spus unde să-i lase. Artista a mai mărturisit că ar fi pus în locul în care se pun paharele suma de 900 de lei. Dacă în primă fază Lidia Buble a negat totul, ulterior, riscând să primească o pedeapsă cu executare, artista a semnat un acord de recunoaștere acceptând să presteze muncă în folosul comunității.

„Mi-au bătut în geam polițiștii, eu stăteam la semafor, mi-a cerut bani polițistul ca să mă lase să plec, am fost și la telefon instigată, m-au băgat pe bancheta din spate. Am scos 900 de lei, m-am așezat în dreapta și mi-au făcut semn să pun banii în locul acela în care se pun paharele”, a declarat Lidia Buble despre ce s-ar fi întâmplat atunci.

Polițista din echipajul care a oprit-o pe Lidia Buble are altă variantă a situației

Polițista care a făcut parte din echipajul care a oprit-o pe Lidia Buble are cu totul altă variantă a situației. Ea susține că nu a primit niciun ban de la Lidia Buble. Tot ea spune că Lidia Buble a fost oprită la rugămintea colegului său și susține că a avut impresia că se cunoșteau dinainte. De asemenea, mărturisește că artista și colegul ei au stat de vorbă în spatele mașinii de poliție.

„Nu recunosc fapta și arăt că am oprit-o pe Lidia Buble în trafic la rugămintea colegului, am avut impresia ca ea și colegul se cunoșteau. Au vorbit în spatele mașinii de poliție. Sunt conștientă că pot ajunge la închisoare dar eu nu mint”, a spus polițista, potrivit playtech.ro.

Totul s-a întâmplat în februarie 2021

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de către procurorii DIICOT. Este acuzată că ar fi mituit doi agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere București, pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest. Polițiștii au constatat că artista nu avea declarație pe proprie răspundere (cea necesară în pandemie). Pentru a nu fi amendată și testată cu aparatul etilotest ea le-ar fi dat polițiștilor suma de 900 de lei.

2 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.