Lidia Vadim Tudor este capul familiei, la 7 ani de la decesul celebrului ei tată: ”Am rămas practic trei femei singure”. Din ce bani trăiesc și ce a păstrat în amintirea ”Tribunului”. Exclusiv

Lidia are grijă de toți câinii adunați de tatăl ei, de pe străzi: ”Mai avem 11, îl mai avem și pe cățelul Dan Diaconescu în direct”

Corneliu Vadim Tudor, fost politician, publicist și scriitor român, a încetat din viață pe 14 septembrie 2015. Fiica lui, Lidia Vadim Tudor, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre parastasul de 7 ani, organizat pe 10 septembrie, când familia a dăruit unei familii sărmane haine și pachete cu mâncare. Lidia susține că a moștenit puterea și forța celebrului său tată, fiind acum un real sprijin moral și financiar pentru familia greu încercată, pentru sora Eugenia, dar și pentru mama ei, aflată la pensie.

”Am făcut parastasul de 7 ani, am împărțit colivă și un costum care i-a aparținut”

Lidia Vadim Tudor, fiica regretatului scriitor și politician Corneliu Vadim Tudor, a organizat zilele trecute parastasul de 7 ani al tatălui ei. A împărțit pachete cu mâncare și haine:

”Am făcut parastasul pe 10 septembrie la Biserica ” Sfântul Gheorghe”, unde, de altfel, facem în fiecare an. Am fost și la cimitir, a fost parastas mare, de 7 ani. Eu, mama și sora mea am împărțit pachete cu mâncare și colivă, dar și haine, așa cum cere tradiția, plus un costum care i-a aparținut. Le-am dat cam toate la biserică, părintele are în grijă și o familie sărmană cu 14 suflete”, ne-a mărturisit Lidia Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor și fiica lui, Lidia
Corneliu Vadim Tudor și fiica lui, Lidia

Lidia se ocupă de Revista ”România Mare”: ”Eu nu scriu, dar avem editorialiști”

Lidia a dus mai departe munca titanică a tatălui ei, ocupându-se de celebra revistă ”România Mare”, care, de altfel, a și devenit o sursă de venit pentru întreaga familie. Fiica lui Vadim ne-a vorbit cu pasiune despre această publicație în care el își pusese, ani la rând, sufletul și energia:

”Revista n-a fost întreruptă niciodată, merge neîntrerupt de 32 de ani, avem colaboratori care scriu, e o revistă de istorie, politică și cultură, care se găsește în toată țara, la toate chioșcurile, la prețul de 6 lei. Eu nu scriu, dar avem editorialiști. Mama se simte mai bine. Dar nici ea și nici sora mea nu lucrează la revistă, doar eu mă ocup”, ne-a mai declarat Lidia Vadim Tudor, în exclusivitate pentru Ego.ro

”Tata a fost capul familiei, cu el luam deciziile. E greu fără el, am rămas practic trei femei singure”

Pentru tânără, decesul tatălui ei, survenit pe 14 septembrie 2015, în urma unui infarct, a fost un mare șoc. Nimeni nu se aștepta ca el să le părăsească atât de repede și să rămână singure. Lidia ne-a povestit cât de greu i-a fost să ia totul de la zero și să învețe din mers cum să câștige bani pentru familia ei.

 ”Tata a fost capul familiei, cu el luam deciziile, e greu fără el, am rămas practic trei femei singure. Trăim din revistă și din pensia mamei. Sora mea, Eugenia, a primit pensie de urmaș până la vârsta de 26 de ani, cât timp a fost studentă. În amintirea lui, am păstrat cățeii pe care el îi adunase de pe străzi. Unii au mai murit, dar tot mai avem 11 căței și un motan, avem grijă de ei, le dăm să mănânce tacâmuri de pui și boabe. Îl avem în continuare și pe câinele pe care tata îl numise Dan Diaconescu în direct”.

Corneliu Vadim Tudor și fiicele lui
Corneliu Vadim Tudor și fiicele lui

Are o legătură paranormală cu Corneliu Vadim Tudor? ” Îl visăm înainte să se întâmple ceva rău sau neplăcut”

Lidia și-a adorat tatăl și crede că, de undeva, de Sus, el continuă să le vegheze, pentru că, în momentele foarte grele ale vieții, le apare în vis:

”De obicei, îl visăm înainte să se întâmple ceva rău sau neplăcut, cred că e un mod de a ne avertiza. Nu l-am mai visat de mult timp, înseamnă că urmează o perioadă mai liniștită. Cred că ne veghează de acolo, de Sus”, ne-a mai declarat Lidia, în exclusivitate pentru Ego.ro

Vezi în galeria foto mai multe imagini!

9 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.