Rețete - Pagina 100 din 148 - Ego.ro

Rețete

De Oana Matei | 14 Apr. 2023

Pască cu aluat de cozonac. Cea mai bună rețetă. Așa o făceau bunicile la țară

Rețeta detaliată de Pască tradițională cu brânză dulce și aluat de cozonac

Citește mai mult
Pască cu aluat de cozonac. Cea mai bună rețetă. Așa o făceau bunicile la țară
De Daria Petrescu | 14 Apr. 2023

Cum se face maiaua pentru cozonac. Secretul pentru a obține un cozonac pufos

Sunt câteva reguli esențiale atunci când pregătiți ingredientele pentru rețeta voastră. Iată cum se face maiaua pentru cozonac.

Citește mai mult
Cum se face maiaua pentru cozonac. Secretul pentru a obține un cozonac pufos
De Oana Matei | 14 Apr. 2023

Cea mai rapidă rețetă de cozonac. Aluatul e gata în 30 de minute și nu are nevoie de frământare

Rețeta simplă de cozonac fără frământare

Citește mai mult
Cea mai rapidă rețetă de cozonac. Aluatul e gata în 30 de minute și nu are nevoie de frământare
De Oana Matei | 14 Apr. 2023

Secretul celui mai bun stufat de miel. Rețeta tradițională. Așa va ieși ca la bunica acasă

Rețeta tradițională de stufat de miel

Citește mai mult
Secretul celui mai bun stufat de miel. Rețeta tradițională. Așa va ieși ca la bunica acasă
De Oana Matei | 13 Apr. 2023

Cum vopsim ouă de Paște fără vopsea din comerț. Metoda naturală care îți va fi de mare ajutor

Sfaturi pentru vopsirea ouălor de Paște

Citește mai mult
Cum vopsim ouă de Paște fără vopsea din comerț. Metoda naturală care îți va fi de mare ajutor
De Petronela Radu | 13 Apr. 2023

De ce nu crește aluatul de cozonac, de fapt. Greșeala banală pe care multe persoane o fac

Ce reguli trebuie să respecți neapărat atunci când prepară cozonac

Citește mai mult
De ce nu crește aluatul de cozonac, de fapt. Greșeala banală pe care multe persoane o fac
De Daria Petrescu | 13 Apr. 2023

Cât se lasă aluatul de cozonac la dospit. Trucul secret al gospodinelor pentru a ieși mare și pufos

În timp ce unii preferă să îl cumpere de-agata, alții îl gătesc în propria bucătărie, iar rezultatul poate fi unul spectaculos

Citește mai mult
Cât se lasă aluatul de cozonac la dospit. Trucul secret al gospodinelor pentru a ieși mare și pufos
De Cezar Andrei | 12 Apr. 2023

Cum se prepară drobul de miel pentru a nu se sfărâma atunci când îl tai. Trucul care îți va fi de mare ajutor

Respectă pașii de mai jos și cu siguranță drobul tău va rămâne întreg atunci când îl tai.

Citește mai mult
Cum se prepară drobul de miel pentru a nu se sfărâma atunci când îl tai. Trucul care îți va fi de mare ajutor
De Daria Petrescu | 12 Apr. 2023

Când se prepară cozonacii de Paște. Ziua în care cele mai multe gospodine fac aceste pregătiri

De Paște, există câteva preparate care nu lipsesc de pe masa tuturor românilor. Este vorba despre cozonac, ouă roșii și pască.

Citește mai mult
Când se prepară cozonacii de Paște. Ziua în care cele mai multe gospodine fac aceste pregătiri
De Petronela Radu | 12 Apr. 2023

Secretul pentru a obține cel mai pufos și gustos cozonac. Ce ingredient special adaugă chef Sorin Bontea, rețeta completă

Rețeta celebrului chef, pas cu pas

Citește mai mult
Secretul pentru a obține cel mai pufos și gustos cozonac. Ce ingredient special adaugă chef Sorin Bontea, rețeta completă
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Două românce plătite cu 10.000 de euro ca să călătorească în jurul lumii. Au fost selectate din ...
Două tinere din Cluj-Napoca, Julia și Nora, au fost alese dintre peste 16.000 de candidați din întreaga lume pentru un proiect inedit: vor primi 10.000…
Dumbrăveanu Bianca
Sticla, mai poluantă decât plasticul? Un studiu arată niveluri mari de microplastice în băuturi
Un studiu recent realizat de agenția franceză Anses (Agenția Națională pentru Securitatea Sanitară a Alimentației) arată că băuturile ambalate în sticle de sticlă conțin, în…
Dumbrăveanu Bianca
Un sat întreg de vânzare în Italia. Cât costă să devii moșier în Toscana? GALERIE FOTO
În inima regiunii Lunigiana din nordul Toscanei, un întreg sat rural este scos la vânzare pentru suma de 1.000.000 de euro. Situat într-una dintre cele…