Lili Sandu a renunțat la concediul de maternitate. Ce spune despre revenirea pe scenă: „Muzica a făcut și face parte din viața mea”” EXCLUSIV

„Muzica a făcut și face parte din viața mea”

Lili Sandu a devenit cunoscută grație emisiunii „Școala Vedetelor”, iar apoi a cunoscut succesul cu trupa Trinity. Între timp, s-a axat pe o carieră solo, dar a și debutat ca actriță în seriale TV și în postura de prezentatoare TV. În ultimii ani, actuala prezentatoare de la „Vorbește lumea” (PRO TV) a preferat să se dedice vieții de familie, în special creșterii fiului ei, Thomas. Pentru că micuțul a început grădinița și este la vârsta la care nu mai este nevoie să stea lipit 24 de ore din 24 de mama lui, Lili Sandu a decis că este momentul să încheie concediul de maternitate și să se dedice carierei sale. Despre revenirea ei pe micul ecran, despre cât de mult poate sta departe de fiul ei și cât de mare este susținerea partenerului de viață, dar și despre planurile ei profesionale ne povestește chiar Lili Sandu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EGO.ro.

EGO.ro: Sincer, cât de mult timp ți-a luat să accepți să nu mai stai pe scările grădiniței lui Thomas și să vii la „Vorbește lumea” pe perioada cât el este la cursuri?

Lili Sandu: Știți voi ceva legat de statul pe scări la grădi, dar asta a fost doar în perioada lui TJ de acomodare (râde). Acum gata este băiat mare, iar eu nici vorbă să mai stau pe scările grădiniței, să știți. Cred că fiecare etapă din viața unui copil este importantă pentru creșterea lui, iar faptul că acele câteva ore într-o colectivitate se vede și în evoluția lui viitoare. Prin urmare, voi fi sinceră și voi spune că nici nu am stat pe gânduri când am acceptat să vin la casting și apoi să accept oferta de a prezenta „Vorbește lumea”. Și mă bucur că a fost așa.

„Thomas se uită la TV extrem de rar”

În pauze verifici telefonul, ca să te asiguri că este totul în regulă sau te-ai mai relaxat?

E important să menționez faptul că, dimineața, Silviu este cel care-l duce pe TJ la grădiniță, deoarece eu trebuie să ajung la platou pentru a avea timp să mă pregătesc pentru live. Prin urmare, evident, am o discuție cu Silviu înainte de a începe emisia. Telefonul în am la îndemână, dar nu îl verific tot timpul. Sau dacă o fac, poate este doar pentru a da un telefon, nu neapărat că am o teamă. Cred că nu este bine sau sănătos să fim mereu îngrijorați. Mai degrabă, poate atunci atragem.

TJ este deja băiat mare și începe să-și dea seama de anumite lucruri. I-ai arătat pe YouTube emisiunile cu tine sau încă este prea mic și nu are răbdare să urmărească altceva decât desenele lui? Dacă da, cum reacționează când te vede și pe ecran, dar și lângă el?

Thomas se uită la TV extrem de rar și atunci când se întâmplă să mă vadă, se bucură, normal. E mami acolo, în ecran. Nu i-am arătat încă toate emisiunile cu mine și asta cred că va fi decizia sau curiozitatea lui. Oricum, la vârsta aceasta nu-l încurajez să petreacă foarte multă vreme în fața unui ecran. Mai bine ne plimbăm, ne jucăm sau petrecem timp împreună.

Lili Sandu a renunțat la concediul de maternitate
Lili Sandu a renunțat la concediul de maternitate

„Nu sunt genul de femeie care să stea acasă și să nu mai lucreze odată ce a devenit mamă”

Ți-a lipsit enorm televiziunea sau pur și simplu abia acum, că a mai crescut Thomas, ai simțit nevoia să ieși din rutina pe care ți-ai creat-o în ultima vreme?

Mi-a lipsit televiziunea, mi-a lipsit activitatea. Nu sunt genul de femeie care să stea acasă și să nu mai lucreze odată ce a devenit mamă. Nu am încurajat nicio prietenă să se retragă acasă după ce a trecut prin acest moment minunat al vieții. Prin urmare, am simțit nevoia să fac ceea ce îmi place, să revin alături de cei de acasă, să simt emoția live-ului.

Cred că sunt 10 ani de când ai debutat pe micul ecran ca prezentatoare TV. Îți mai aduci aminte care a fost primul tău live și cum te-ai pregătit pentru apariție ca să treci mai ușor peste emoții?

Am avut norocul de a avea mereu alături de mine echipe bune, oameni care m-au încurajat și m-au învățat. De asemenea, eu sunt genul de persană perfecționistă, care se pregătește bine înainte de o emisie live. Emoțiile nu vreau să le elimin, vreau să le văd ca fiind constructive și utile atunci când faci ceea ce îți place?

S-a întâmplat vreodată să faci vreo gafă în direct?

Gafă sună rău, negativ. Și eu nu văd așa niciun fel de experiență pe care o am în televiziune. Dimpotrivă, și acum consider că mai am lucruri de învățat. Zi de zi discutăm cu producătoarea noastră, vedem ce putem face mai bine ca lucrurile să meargă așa cum ne dorim și telespectatorii să rămână alături de noi. Așa că nu vreau să mă gândesc că a fost vreo gafă, ci momente din care am avut de câștigat pentru cariera mea.

Lili Sandu a renunțat la concediul de maternitate
Lili Sandu a renunțat la concediul de maternitate

„Muzica a făcut și face parte din viața mea”

Apropo de trecerea timpului, s-au făcut 24 de ani de când ai câștigat primul tău premiu muzical. În ultima vreme, muzica se rezumă doar la piesele pe care i le fredonezi fiului tău sau te gândești serios să te reapuci de muzică?

Muzica a făcut și face parte din viața mea. Nu a fost ceva trecător și nu a fost un moft la un anumit moment al carierei mele. Prin urmare, nu exclud ideea de a reveni și în muzică. Rămâneți aproape de mine și vedem unde mă va duce viața.

Am tot pomenit de ani pentru că mereu mă uit la tine și nu îmi vine să cred că ai împlinit 43 de ani. Cum reușești să te menții atât de tânără, căci dacă mă uit în urmă pare că nu te-ai schimbat deloc?

Răspunsul poate părea simplu, dar nu e deloc așa: mă simt foarte bine în pielea mea, simt că sunt într-un punct bun al vieții mele. Iubesc, am un copil superb, muncesc ceea ce îmi place, îmi fac timp și pentru mine și pasiunile mele, mănânc ceea ce consider că-mi face bine…deci mă mențin tânără pentru că vreau. Eh, și ar mai fi și gena, trebuie să recunosc (zâmbește).

Lili Sandu a renunțat la concediul de maternitate
Lili Sandu a renunțat la concediul de maternitate

„Evident, am avut și eu creșteri în greutate”

Faptul că ai renunțat la consumul de carne te-a ajutat foarte tare sau nu concepi nicio zi fără a face sport sau măcar un pic de mișcare?

Am renunțat la a mai consuma carne în urmă cu aproape 14 ani când am și urmat un regim strict vegan. În timp am învățat exact care sunt nutrienții care îmi fac bine și am reușit să îmi echilibrez regimul alimentar în așa fel încât să mănânc sănătos, dar să mai am și eu „scăpări”, în general la dulciuri. Iubesc să fac sport și oricând am timp, nu ratez să ajung la sală sau să ies în parc să alerg.

De-a lungul vieții ai avut vreodată probleme cu greutatea, la modul să ai și tu ca multe adolescente câteva kilograme în plus sau aceasta este măsura ta forever?

Nu am avut prea mari probleme cu greutatea deoarece mereu am avut grijă de mine și de corpul meu. Nu doar pentru cum arătam, ci pentru că îmi doream să fiu sănătoasă. Evident, am avut și eu creșteri în greutate când am rămas însărcinată și după naștere. Dar am revenit atunci când am fost pregătită la modul de viață de dinainte, renunțând la „excesele culinare” din timpul sarcinii și iată că în prezent sunt bine, dar mai ales împăcată cu mine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Planta magică pe care să o pui la ferestre în luna mai. Atrage banii și...
SUNT IMAGINILE PE CARE LE VREA ȘTERSE de pe net! Fosta lui Clooney și Vieri...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Un psiholog le-a făcut portretul lui Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Dezvăluiri uluitoare: 'Un narcisist...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *