Livia Bordea, surprinsă în tandrețuri cu un cântăreț celebru în România. Semnele care arată că sunt împreună

O nouă bombă detonează în showbizul din România. Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a fost surprinsă în compania celui mai bun prieten al actorului. Mai mult, imaginile arată că s-au și sărutat în mașină, crezând că nu-i vede nimeni. Este un cunoscut cântăreț.

Livia Bordea iubește din nou?

Marți, 5 septembrie, Livia Bordea a fost zărită în compania lui Spike (pe numele din buletin – Paul Mărăcine), bun prieten cu fostul ei soț, Cătălin Bordea, de care s-a despărțit curând. Se pare că cei doi, potrivit imaginilor, ar avea o relație mai mult decât profesională. Vezi pozele AICI.

Astăzi, în jurul prânzului, Spike și Livia și-au făcut apariția separat la un restaurant select din Herăstrău, la bordul unor mașini de lux: Mercedes GLE 53 AMG (110.000 de euro) și Shelby GT500 (100.000 de euro). Faptul că nu au venit împreună ar putea însemna că cei doi au evitat să se afișeze până acum.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea, surprinsă în timp ce se săruta cu Spike

Ulterior, după ce s-au plimbat prin București doar cu bolidul lui Spike, la coborârea din mașină, Livia Bordea l-ar fi sărutat pe gură. Cel puțin, asta reiese din imaginile paparazzilor.

Cântărețul s-a iubit cu Simona Maican, un fel de sosie a Liviei, dar și bună prietenă cu aceasta încât i-a fost domnișoară de onoare la nunta cu celebrul actor de acum patru ani, în timp ce Spike a avut rolul de cavaler de onoare.

Cei doi au divorțat recent

În luna iulie, Cătălin și Livia Bordea au divorțat oficial. Prin intermediul rețelelor sociale, comediantul a anunțat vestea separării de cea alături de care și-a petrecut un deceniu. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2014, iar la cinci ani distanță, au făcut cununia religioasă în secret, plecând în Portugalia pentru luna de miere. La patru ani de la acel moment, relația lor a ajuns la final.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem, parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a transmis actorul prin intermediul paginii sale de Instagram.

Cine este Spike

Paul Mărăcine are 38 de ani, s-a născut în București și este rapper. Prin melodiile sale, Spike pune o oglindă în fața întregii societăți. A devenit cunoscut în România datorită pieselor precum „Rockstar”, „Anotimpuri”, „Paparude” sau „Lumea mea”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
7 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *