Locul din casă în care trebuie să presari sare pentru a atrage bogăția. Așa vei avea noroc și prosperitate

Trucul care te va ajuta să te îmbogățești
Locul din casă în care trebuie să presari sare pentru a atrage bogăția. Așa vei avea noroc și prosperitate

Sarea este nelipsită din bucătăriile românilor. Ea dă gust preparatelor, dar acest ingredient este consierat și aducător de noroc și prosperitate. Trebuie doar să urmezi aceste sfaturi simple Feng shui și să îl folosești în mod strategic în zone cheie din casa ta pentru a-i activa puterile magice și a aduce banii la tine. Iată unde trebuie să presari sare pentru a atrage bogăția!

Sarea te poate îmbogăți. Iată în ce loc din casă trebuie să o presari

Sarea este cunoscută pentru proprietățile sale în gastronomie, dar în Feng shui, utilizarea sa merge mai departe. Se crede că acest ingredient are capacitatea de a neutraliza energiile negative și de a atrage norocul și prosperitatea.

Prin utilizarea strategică a acestui condiment esențial în bucătărie, poți stimula energia financiară din casa ta și poți crea un mediu armonios. Da, ai auzit bine! Cum trebuie să procedezi? Iată mai jos unde să presari sare pentru a atrage banii:

  • La intrarea principală

Plasarea unui mic recipient cu sare lângă intrarea din față a casei tale poate face o mare diferență în viața ta, deoarece aceasta nu numai că va ajuta la absorbirea oricărei energii negative care ar putea intra, dar va acționa și ca un magnet pentru a atrage energia pozitivă și banii.

  • În camera unde a stat musafirul

Presară puțină sare pe podea, în camera unde a stat musafirul. Fă acest lucru imediat după ce acesta a părăsit locuința ta. Astfel, ingredientul-minune din bucătăria ta va atrage energiile negative ale respectivei persoane care ți-a călcat pragul. Ulterior, mătură sarea care conține vibrațiile negative și arde-o.

Citește și Secretul pe care doar gospodinele adevărate îl știu. De ce să torni sare peste mop, de fapt. Efectul e nebănuit!

  • În bucătărie

Bucătăria este un loc central în orice casă și este adesea considerată un simbol al prosperității. Pune un bol cu sare într-un colț al acestei încăperi pentru a atrage energia pozitivă asupra preparatelor tale. Acest lucru poate influența, de asemenea, atitudinea ta față de bucătărie, făcând din ea un spațiu mai propice abundenței.

Citește și De ce să îți pui hainele în apă cu sare. Trucul fantastic de care nu multă lume știe, e uimitor ce efecte are!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.8 123 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *