Locul din casă unde e bine să pui sare. Trucul e extraordinar, trebuie să-l știi și tu

Ce spun specialiștii Feng Shui
Locul din casă unde e bine să pui sare. Trucul e extraordinar, trebuie să-l știi și tu

Feng Shui este un sistem străvechi care armonizează energia din spații pentru a atrage abundența. Una dintre cele mai cunoscute practici este utilizarea strategică a sării pentru a-ți îmbunătăți viața financiară, așa că îți arătăm unde să o plasezi pentru a avea succes cu banii!

Beneficiile sării pentru a atrage bani într-un mod facil

Conform principiilor acestei filosofii chinezești, sarea este un element purificator care ajută la echilibrarea și curățarea energiei stagnante din casă. Pentru a atrage bogăția, se sugerează să o așezi în anumite zone cheie ale casei, astfel încât veniturile să curgă așa cum ți-ai dorit, scrie panoramaweb.com.

Unde să așezi sarea, conform Feng Shui, pentru a atrage abundența?

O locație populară pentru a plasa sarea este lângă ușa din față. În acest fel, se crede că acest ingredient de bucătărie acționează ca un filtru pentru a elimina orice energie negativă care ar putea intra din exterior și permite vibrației pozitive să curgă nestingherită în interior.

Un alt spațiu se află lângă zona bucătăriei, care este considerată inima casei din punct de vedere al prosperității și abundenței. Plasarea unui mic recipient cu sare în această zonă se presupune că va promova creșterea economică într-un mod disproporționat într-un timp foarte scurt.

Folosirea sării în anumite zone strategice ale casei este o practică Feng Shui care are ca scop atragerea abundenței și a bogăției prin echilibrarea energiei din spațiul respectiv. Deși poate fi un instrument puternic, este esențial să fie completată cu alte acțiuni pozitive pentru a obține succesul financiar.

Alte obiecte Feng Shui cu care poți atrage norocul

Oglinzile sunt obiecte versatile în decorarea casei. Ele joacă un rol important în arta Feng Shui. O oglindă Ba Gua, cu forma sa octagonală și simboluri specifice, este folosită pentru a reflecta și a amplifica energia pozitivă într-un spațiu. Pune una în zonele în care vrei să stimulezi energia.

O fântână cu apă este și ea un obiect emblematic în arta Feng Shui și este considerată un simbol al abundenței și prosperității. Pe lângă faptul că este o piesă decorativă frumoasă, afântânile pot crea un mediu relaxant și pot promova fluxul de energie pozitivă. Tot ce ai de făcut este să pui o fântână cu apă la intrarea în casă pentru a atrage noroc și succes financiar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
6.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *