Locul în care nu ar trebui să-ți pui niciodată geanta. Atrage ghinionul și sărăcia

Unde trebuie să stea dacă vrei să ai noroc la bani

Scris de: Daoud Andra

09 Jun. 2023

Locul în care nu ar trebui să-ți pui niciodată geanta. Atrage ghinionul și sărăcia

Geanta este obiectul care ne însoțește peste tot. O folosim pentru a depozita în ea lucrurile de care avem nevoie zi de zi, dar este și un accesoriu pe care îl asortăm cu ținuta. Atunci când nu o ținem în mână sau pe umăr, ar trebui să avem mare grijă unde punem poșeta, pentru a nu alunga norocul. Unde nu ar trebui să-ți pui niciodată geanta, dacă vrei să ai noroc la bani.

Nu ar trebui să-ți pui niciodată geanta în acest loc

Geanta pe care o purtăm cu noi zi de zi este un obiect încărcat de semnificații în cultura Feng Shui. În jurul poșetei circulă tot felul de credințe și superstiții, de care multe femei țin cont. Se spune că pentru a avea noroc la bani, trebuie să ai mare grijă unde așezi geanta atunci când nu o folosești. Nu ar trebui să pui niciodată geanta pe jos, dacă nu vrei să atragi ghinionul și sărăcia.

Citește și: Secretul pentru a atrage banii și succesul. Ce trebuie să ai de fapt în geantă, trucul va face diferența

Indiferent că ești acasă, la birou sau într-un loc public, geanta nu ar trebui niciodată să fie așezată direct pe podea sau pe pământ. Pune poșeta într-un cuier, pe un scaun sau agățată de ceva, astfel încât să nu stea direct pe jos. Potrivit Feng Shui, dacă geanta este așezată corect, vei atrage banii și norocul pe plan financiar.

Locul în care nu ar trebuie să-ți pui niciodată geanta. Atrage ghinionul și sărăcia
Poșeta nu ar trebui să stea niciodată jos

Ce trebuie să faci cu geanta ca să ai noroc

Aceleași principii Feng Shui spun cum ar trebui să avem grijă de poșetă, pentru ca aceasta să fie un adevărat talisman norocos. Nu folosi niciodată genți rupte, deteriorate sau murdare. Acestea sunt semn de sărăcie și atrag energia negativă în viața noastră. Păstrează geanta mereu curată, atât la exterior, cât și pe interior, dacă vrei să atragi banii.

Citește și: Obiectele pe care să nu le porți sub nicio formă în geantă. Nu vei mai avea parte de bani, atrag sărăcia

Există o vorbă care spune că în geanta unei femei poți găsi orice, mai puțin ordine. Acest lucru trebuie să se schimbe, dacă vrei să ai noroc. Păstrează poșeta ordonată și scapă de ambalaje, bonuri, hârtii și alte lucruri pe care le ai în geantă, dar care nu îți sunt de folos. Optează pentru un model de geantă cu mai multe compartimente, cu buzunare interioare și exterioare, pentru a ordona lucrurile.

Dacă ai o poșetă cu un singur compartiment mare, folosește portfarduri pentru a pune lucrurile pe categorii, astfel încât să știi exact unde să le cauți și să nu fie tot timpul un haos în poșeta ta. Nu în ultimul rând, pune o monedă legată cu un fir roșu în geantă sau în portofel. Principiile Feng Shui spun că acesta este cel mai puternic talisman pentru a atrage banii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.5 44 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *