Obiectele pe care să nu le porți sub nicio formă în geantă. Nu vei mai avea parte de bani, atrag sărăcia

Dacă și tu ai astfel de obiecte în geantă, scapă de ele cât mai repede.
Obiectele pe care să nu le porți sub nicio formă în geantă. Nu vei mai avea parte de bani, atrag sărăcia

Gențile au o semnificație specială în Feng Shui, deoarece sunt obiectele cu care se intră cel mai mult contact și cele care absorb cea mai multă energie de la cei care le poartă și de la locurile pe care le vizitează fiecare. De aceea, este important să le păstrezi mereu curate, pentru a atrage prosperitatea. Totodată, este recomandat să ții cont de aceste 4 lucruri pe care nu trebuie să le porți niciodată în geanta ta pentru a nu atrage sărăcia și ghinionul.

Obiectele pe care să nu le porți sub nicio formă în geantă. Atrag ghinionul și sărăcia

Obiecte ascuțite

Evită complet să porți cu tine obiecte ascuțite precum foarfece sau cuțite, ori alte obiecte care reprezintă un risc. Asta pentru că, potrivit Feng Shui, „tai” simbolic norocul pe care îl poți avea, așa că acest obiecte nu ar trebui să se regăsească sub nicio formă în geanta ta.

Medicamente

În timp ce unele persoane au asupra lor medicamente pentru diverse tratamente pe care le urmează, acest punct se concentrează asupra acelor persoane sănătoase care păstrează pastile „în caz că se simt rău”. Nu ar trebui să faceți acest lucru, deoarece atrageți bolile și afecțiunile.

Citește și: Ce culoare trebuie să aibă portofelul pentru a atrage banii. Secretul prosperității pe care e bine să-l știi

Bilete

Păstrând bilete în geantă, atrageți datorii. Potrivit Feng Shui, poșeta trebuie să fie mereu curată, iar faptul că ai la tine bilete restante indică bariere financiare care vor face dificilă stabilizarea situației tale economice în viitor.

Bancnote rupte

Banii sunt un aspect de care ar trebui să ai grijă și de aceea păstrarea bancnotelor rupte indică faptul că din punct de vedere energetic te „rupi” de abundența și prosperitatea care pot veni în viața ta.

Așadar, respectă aceste reguli Feng Shui, verifică-ți geanta și elimină tot ceea ce creează bariere energetice pentru a atrage bani și succes în viața ta.

Cum să atragi banii. Obiectul care te poate îmbogăți dacă îl ai

Potrivit Feng Shui există mai multe moduri prin care oamenii pot atrage banii în viața lor. Această artă veche de peste 3000 de ani vorbește inclusiv despre obiecte pe care să le ții în casă și care atrag abundența.

Unul dintre obiectele despre care se spune că atrage prosperitatea și bogăția este o mică statuetă a lui Buddha care râde. Aceasta trebuie poziționată cu fața spre Est sau către ușa de la intrare, pentru a atrage norocul.

Citește și: „Ce noroc ai la bani, în funcție de data nașterii. Această metodă simplă îți arată clar

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.2 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *