Locul inedit unde iubitul Nicoletei Nucă ascunde cadourile pentru ca artista să nu le găsească: „Mi-ar trebui un scaun foarte înalt sau o scară” VIDEO EXCLUSIV

Nicoleta Nucă: „În ultimii ani, mereu ținea cadourile undeva, ascunse”

Nicoleta Nucă a făcut parte dintre sărbătoriții zilei de Moș Nicolae. Totuși, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu prea sărbătorește această zi, astfel că nu ține să primească cadouri în ghetuțe. Cu toate acestea, iubitul vedetei a avut grijă să o surprindă cu anumite daruri. Ba chiar, el are un mod inedit de a ascunde totul prin casă.

Nicoleta Nucă: „Eu nu prea sărbătoresc Moș Nicolae”

Vedeta și prietenii săi apropiați nu sărbătoresc neapărat Moș Nicolae, chiar dacă ea se află printre sărbătoriții zilei de 6 decembrie. Cu toate acestea, Nicoleta Nucă, prezentă la evenimentul Deichmann de Crăciun, ne-a explicat că a primit câte ceva din partea iubitului său:

“Eu nu prea sărbătoresc Moș Nicolae, Sfântul Nicolae, nu prea sunt cu treaba aceasta. Atunci, nu mă interesează neapărat dacă primesc ceva în ghetuțe sau nu. Am primit, oricum, dulciuri, flori de la iubitul meu și un cadou de care nu pot să zic, este al nostru. Dar cam atât. Din fericire, nici eu, dar nici prietenii mei apropiați nu sunt înnebuniți după Moș Nicolae. Adică am crescut puțin cam mult deja ca să mai credem în Moș Nicolae și ghetuțe.”

Cum ascunde iubitul ei cadourile

Partenerul Nicoletei Nucă a descoperit un mod inedit de a ascunde cadourile prin casă pentru ca artista să își vadă cadourile doar atunci când trebuie. Se pare că acesta pune darurile în dulapuri unde cântăreața nu se uită:

“Nu știu. De fapt, are grijă să le aducă în casă când eu nu sunt în casă, să le ascundă într-un dulap unde eu nu ajung și nu am treabă în mod normal. Ca să ajung în dulapul respectiv, mi-ar trebui un scaun foarte înalt sau o scară. Atunci, alege să le ascundă în astfel de locuri, să le țină acolo până la 12 noaptea, de obicei. Așa face și de ziua mea. În ultimii ani, mereu ținea cadourile undeva, ascunse într-un dulap în care nu am treabă. Florile și cadourile le înghesuie, nu știu cum găsește loc pentru că sunt pline dulapurile. Le scoate la 12 noaptea, așa a făcut și acum.”

Citește și: Ana Baniciu a renunțat la pasiunea ei pentru design vestimentar. „Mă concentrez pe ce știu să fac cu adevărat” VIDEO EXCLUSIV

Nicoleta Nuca
Nicoleta Nucă și-a sărbătorit recent onomastica

Nu este adepta surprizelor

Mai mult, vedeta nu este adepta surprizelor, astfel că preferă să le spună celor dragi ce își dorește. În plus, modestă din fire, ea nu își dorește cu orice preț să primească daruri. Artista ne-a explicat că merge pe același principiu și atunci când vine vorba despre prietenele ei, încercând să le cumpere ce au nevoie:

“Nu sunt genul de persoană ahtiată după cadouri. Nu simt nevoia să primesc cadouri nonstop, să mă aștept neapărat de la persoana dragă să îmi facă surprize. Din contră, nu prea îmi plac surprizele, ca să zic așa. Prefer să îmi spună, din timp: “Mi-ar plăcea să îți iau asta. Îți place?”. Dacă îmi ia ceva care nu îmi place, îi stric bucuria și lui, o să se vadă pe fața mea: “Mamă, ce cadou urât!”. Așa că, mai bine, lasă, să verifice cu mine înainte, să fiu liniștită că urmează ceva.

Mă prefac, nu este problemă, decât să fie un fail și să ne întristăm. Asta este varianta la noi, ne pregătim unul pe altul: “Ce ai vrea? Ce ți-ar plăcea?”. Cu prietenele mele fac la fel. De fapt, cu prietenele mele, în general, întrebăm: “Ce vrei? Ce îți place? Ce nu ai?”. Ele zic că le-ar plăcea un ruj, o paletă de farduri, un pulover, orice: “OK, care? Îmi zici denumire, care, cum, ce este cu obiectul respectiv și ți-l iau pe ăla pentru că știu că o să te bucuri mult mai mult dacă îl primești!”.

Ce face de Crăciun și Revelion

În timp ce Crăciunul o să îl petreacă alături de familie, de Revelion povestea se schimbă. Nicoleta Nucă o să fie pe scenă, sărbătorind alături de fanii săi, care o adoră:

“De Crăciun petrec cu familia, pe liniște, pe pace și armonie. De Revelion se muncește. La noi se muncește, am concert la Călărași, în aer liber, o să murim de frig. Mă bucur foarte mult că a început treaba cum trebuie, avem evenimente, se mișcă totul, a revenit destul de aproape de normalitate.”

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.