Locul secret unde Kate Middleton plănuiește să se retragă. Aici se va recupera soția prințului William, foarte puțini știu de existența lui

Ce vrea să construiască prințul

Scris de: Daoud Andra

18 Apr. 2024

De când a suferit intervenția chirurgicală în urma căreia și-a descoperit cancerul, prințesa Kate Middleton a stat departe de viața publică și s-a concentrat asupra recuperării și tratamentului. Ea locuiește, alături de prințul William și cei trei copii ai lor, într-o reședință aflată pe domeniul Windsor, însă presa britanică scrie că ar urma să se mute în altă parte.

Unde s-ar putea retrage prințesa Kate Middleton pentru recuperare

A trecut o lună de când Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer și că a început tratamentul împotriva bolii, timp în care au ieșit la iveală tot mai multe detalii despre familia regală.

Prințesa locuiește în prezent, alături de familia ei, la reședința lor de pe domeniul Castelului Windsor, mai exact Adelaide Cottage. Casa este retrasă și le oferă intimitate, dar este și aproape de școala unde învață cei trei copii ai lor.

Vezi și: Momente cumplite pentru Kate Middleton. Medicii i-au descoperit o nouă boală, soția prințului William e devastată

În prezent, prinții de Wales și copiii lor fac naveta între Adelaide Cottage și casa lor de la țară, Anmer Hall, din Sandringham. Presa din Regat scrie că William și Kate ar urma să facă unele modificări la aceasta din urmă, pentru a-i ușura recuperarea prințesei.

Cotidianul Mirror scrie că William plănuiește să extindă reședința familiei de la țară și să construiască încă o anexă, unde Kate să aibă parte de liniște și de odihnă, pe perioada tratamentului și a recuperării. Cu toate acestea, prințul este precaut, deoarece extinderea reședinței implică cheltuieli semnificative și nu vrea să afecteze bugetul familiei.

Anmer Hall, reședința de la țară a lui William și a lui Kate

Proiectul necesită costuri mari

”William este foarte atent la cheltuielile familiei regale și caută cea mai bună variantă de a acoperi costurile de renovare. Este un proiect care deocamdată a fost pus pe planul al doilea, din cauza problemelor din familie, dar va fi reluat la momentul potrivit”, a declarat o sursă apropiată familiei regale, pentru ziarul menționat.


Vezi și: Mesajul copleșitor transmis de prințul William, după ce Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer: “Durerea nu are limite”

În timp ce Adelaide Cottage este reședința oficială a familiei de Wales, Anmer Hall este mai mult o casă de vacanță pentru ei, un loc în care obișnuiau să se retragă pentru a se relaxa și pentru a se bucura de liniște. Acum, prințesa are nevoie de liniște și odihnă mai mult ca niciodată, având în vedere că a început chimioterapia preventivă.

Anmer Hall este o reședință în stil georgian, construită în secolul al XIX-lea. Casa are un aspect rustic, fiind decorată cu cărămidă la exterior și reprezintă cadoul de nuntă primit de William și Kate, din partea regretatei regine Elisabeta a II-a. Construcția a fost ridicată în anul 1802, iar un secol mai târziu a fost renovată. Reședința se află într-o zonă rurală, are 10 dormitoare și un spațiu exterior generos, pe suprafața căruia se află o piscină și un teren de tenis.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *