Locul special în care Denisa și Flick și-au botezat fetița. Motivul emoționant pentru care au făcut această alegere

Mesajul emoționant transmis de Flick, după botez
Locul special în care Denisa și Flick și-au botezat fetița. Motivul emoționant pentru care au făcut această alegere

Ziua de 14 august a fost una foarte emoționantă pentru Flick și Denisa. Fetița lor, Eva Maria, a fost creștinată. Cei doi nu au vrut ca slujba să aibă loc într-o biserică din București, ci au ales cu totul altă locație.

Denisa și Flick și-au botezat fetița. Locul special pe care l-au ales

Denisa și Flick au decis ca Eva Maria să fie botezată în biserica în care a fost creștinat Flick, dar și mama și bunicul lui. Această biserică se află în satul natal al lui Sebastian Andrei Filcea. După ce slujba s-a încheiat și au ajuns acasă, fostul om de radio a publicat pe rețelele de socializare o fotografie, însoțită de câteva versuri și detalii despre botezul Evei.

„Ne găsim, când vine seara,

Fericiți și ea și eu

Pentru că ne-am dus comoara

În fața lui Dumnezeu

Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu”, a scris Flick pe contul de socializare.

Denisa și Flick și-au botezat fetița
Denisa și Flick și-au botezat fetița

Ce spune Denisa, soția lui Flick, despre rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”

Programul Denisei s-a schimbat de când Eva Maria a venit pe lume. Chiar dacă se trezește mai des noaptea, soția lui Flick nu se plânge deloc. Aceasta mărturisește că atunci când o vede pe fetița ei râzând uită de orice. Denisa susține că s-a adaptat ușor noului stil de somn, mai ales că nici înainte nu dormea foarte mult.

„Nici nu mă gândesc la oboseală, când o iau în brațe și se uită-n ochii mei râzând, uit orice. M-am adaptat rapid noului stil de somn și oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm. Dar Eva doarme foarte bine noaptea, primul somn cam 5 ore, urmat de încă unul de 3 ore și jumătate – 4. Iar dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine, mai dorm și ziua când doarme ea”, le-a explicat Denisa Filcea urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *