Locul special unde a ales Andreea Esca să sărbătorească Paștele Catolic. Vedeta Pro TV, însoțită de familie. Nici Mario Fresh nu a lipsit FOTO

Cum au apărut Andreea Esca și copiii săi cu ocazia Paștelui

Scris de: Daoud Andra

31 Mar. 2024

Andreea Esca se numără printre vedetele care au religie catolică și care sărbătoresc duminică, 31 martie, Paștele. Vedeta a profitat de sărbătoare și de vremea frumoasă și a ales să petreacă weekend-ul alături de familie, departe de București. Unde s-au relaxat, cu ocazia Paștelui Catolic. Fiica sa a venit însoțită de iubit, deși mulți bănuiau că s-au despărțit.

Unde sărbătorește Andreea Esca Paștele

Andreea Esca, soțul ei și cei doi copii ai lor sunt de religie catolică. Aceștia se numără printre cei aproximativ 740.000 de români care sărbătoresc duminică, 31 martie, Învierea Domnului. Vedeta de televiziune s-a convertit la catolicism în urmă cu mai bine de 20 de ani, cu ocazia căsătoriei dintre ea și Alexandre Eram. Alexia și Aris, cei doi copii ai lor, au fost botezați, de asemenea, în religia romano-catolică. Cu ocazia Paștelui Catolic, prezentatoarea Știrilor Pro TV și-a luat familia și au plecat cu toții departe de București.

Familia Esca-Eram a ales să petreacă sărbătorile pascale în inima României, în Transilvania. Vedeta este legată de această zonă, cu atât mai mult cu cât a copilărit în zona Ardealului, lângă Sibiu. Acolo a și dezvoltat în urmă cu câțiva ani buni o afacere în domeniul turismului, având câteva căsuțe tradiționale, pe care le închiriază.

Vezi și: Cum arătau Andreea Esca și Alexandre Eram în tinerețe. Pe el cu greu îl recunoști, imagini de colecție cu cei doi

Știrista nu și-a uitat nici fanii de pe rețelele de socializare și a publicat câteva fotografii în mediul online, cu ocazia Paștelui. Andreea Esca a fost însoțită de cei doi copii ai săi, Aris și Alexia. Mult mai activă pe rețelele de socializare a fost fiica sa, Alexia Eram, care a publicat mai multe fotografii din mini-vacanță.

Vedeta le-a transmis un mesaj tuturor celor care sărbătoresc Paștele

Cum au apărut Alexia Eram și Mario Fresh după zvonurile legate de despărțire

Alexia Eram și-a însoțit familia de Paște în Transilvania, însă nu singură. Fiica Andreei Esca a venit cu iubitul ei, artistul Mario Fresh, iar în fotografiile publicate pe Instagram par mai fericiți ca niciodată. Imaginile pun capăt speculațiilor din ultima perioadă, legate de despărțire.

Vezi și: Ipostaza care arată clar ce fel de relație au Mario Fresh și Alexia Eram! Cum au fost văzuți, după ce artistul a șters toate pozele cu ea

În urmă cu ceva timp, Mario Fresh și-a șters toate postările de pe Instagram, inclusiv fotografiile în care apărea alături de Alexia. Mulți s-au grăbit să presupună că cei doi s-au despărțit, însă lucrurile nu stau nici pe departe așa. Fiica Andreei Esca și cântărețul formează un cuplu de aproximativ 7 ani. În ciuda faptului că au traversat și perioade dificile, cei doi au rămas împreună până în prezent.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *