Locul sublim unde s-a retras Kate Middleton, după anunțul făcut despre boala de care suferă. Pare desprins din cărțile cu povești

Casa ar fi trebuit să le aparțină lui Harry și Meghan

Scris de: Daoud Andra

30 Mar. 2024

La o săptămână de când a anunțat că suferă de cancer, s-a aflat unde s-a retras Kate Middleton, pe perioada tratamentului. Prințesa locuiește la una dintre reședințele familiei regale, departe de ochii curioșilor și de presă. Locuința de poveste a fost construită în urmă cu aproape 200 de ani.

Unde s-a retras Kate Middleton de când este bolnavă

Kate Middleton s-a retras din viața publică la jumătatea lunii ianuarie, atunci când a suferit o intervenție chirurgicală. Prințesa nu a mai apărut în spațiul public de atunci și până săptămâna trecută, când a anunțat că este bolnavă de cancer. În tot acest timp, Kate Middleton s-a concentrat asupra tratamentului și a petrecut mult timp alături de familie.

Mulți s-au întrebat unde locuiește prințesa în această perioadă, iar misterul a fost elucidat. Kate se recuperează la una dintre reședințele familiei regale, aflate pe domeniul Castelului Windsor. Casa este una separată de castel și se intitulează Adelaide Cottage, fiind denumită după regina Adelaide Saxonia-Meiningren, pentru care a fost construită.

Citește și: Cine este și cum arată Heidi Agan, sosia lui Kate Middleton. Incredibil cât de bine seamănă, sigur nu le-ai fi deosebit

Reședința are și o mică fermă, iar până de curând s-a crezut că le va aparține lui Meghan Markle și prințului Harry. După ce aceștia au renunțat la îndatoririle regale, le-a fost retras și dreptul de a folosi reședința. În ultimul timp, casa aflată pe domeniul Castelului Windsor a fost folosită pentru oaspeții familiei regale. Locuința este una încărcată de istorie, fiind construită la 1831.

De ce a aparut Kate Middleton singura in videoclipul prin care a anuntat ca are cancer
Captură din filmulețul prin care Kate Middleton și-a anunțat boala

Unde a înregistrat videoclipul în care a vorbit despre diagnostic

Vinerea trecută, casa regală a dat publicității un filmuleț în care Kate Middleton a vorbit despre diagnosticul primit la începutul anului. Prințesa apare singură în filmare, îmbrăcată cu o ținută casual și stând pe o bancă. În spatele ei, se află un câmp cu narcise.

Locul nu a fost ales întâmplător, după cum a dezvăluit presa britanică. Narcisele sunt florile tradiționale ale Țării Galilor, iar Kate și William poartă titlurile de prințesă și prinț de Wales. Și regina Elisabeta a II-a a folosit aceste flori în discursul în care s-a adresat națiunii, în timpul pandemiei de Covid. De asemenea, narcisele sunt asociate cu supraviețuitorii cancerului, iar prin alegerea acestui decor, prințesa a vrut să transmită mesajul că este o luptătoare.

Citește și: Unde vor petrece Kate Middleton și prințul William Paștele, după ce s-a aflat de boala ei. Detalii incredibile au ieșit la iveală

”Narcisa este o floare a speranței. Este una dintre primele flori ale primăverii și semnalează că zilele mohorâte ale iernii au rămas în urmă. Narcisele te încurajează, îți dau un imbold. Narcisele din spatele lui Catherine m-au făcut să-mi amintesc de cele văzute în discursul regretatei regine.

‘Ne vom întâlni din nou’, a promis, ea, națiunii, în discursul adresat în timpul epidemiei de Covid, din 2020. Atât regina, cât și Kate au ținut discursuri atât de puternice și emoționante. Și cred că ambele au folosit narcisele pentru a transmite că, asemenea transformării iernii în primăvară, urmează vremuri mai bune”, a scris jurnalistul Arthur Edwards, într-un editorial din The Sun.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *