Ce a făcut Mihai Morar cu primul salariu, câștigat la 16 ani: „M-am dus și l-am luat pe cel mai scump!” VIDEO EXCLUSIV

Deține obiectul și acum

Mihai Morar a reușit să se impună în domeniul pe care l-a ales, fiind unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni de radio din România. Acesta a început să muncească încă de la o vârstă fragedă, iar, la 16 ani, a primit primul salariu. În exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a dezvăluit ce obiect și-a cumpărat.

Ce a făcut Mihai Morar cu primii bani câștigați

Mihai Morar încă deține obiectul pe care l-a cumpărat din primul salariu. Acesta și-a achiziționat un casetofon radio cu CD la 16 ani. De asemenea, el și-a mai amintit de ziua în care și-a dat demisia alături de partenerul său, Daniel Buzdugan, de la Radio 21. În momentul respectiv, acesta și-a cumpărat un ceas, deși nu știa ce o să facă mai departe din punct de vedere profesional:

„La 16 ani din primul salariu m-am dus și mi-am luat un radio casetofon cu CD player! Abia apăruseră în Baia Mare. M-am dus și l-am luat pe cel mai scump! Mai aveam niște bani strânși, mi-au mai dat ai mei niște bani. Îl am în continuare! Ai mei ascultă radio la el, e o amintire. În ziua în care ne-am dat demisia de la Radio 21, nu știam unde o să mergem, nu știam că o să facem Radio ZU, m-am dus și mi-am luat un ceas!

Chiar dacă nu aveam loc de muncă, m-am dus să îmi iau un ceas! De fiecare dată când îl port îmi aduc aminte că este din ziua în care am închis un capitol din viața mea! Nu este bine să te atașezi de obiecte, dar este bine să ai în viața ta niște obiecte care să îți aducă aminte de alte lucruri!”

Citește și: Amintirea din copilărie care îl bântuie și acum pe Mihai Morar: „Zile întregi nu eram om”. Ce și-a propus să facă în calitate de ambasador Hope and Homes for Children VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre anumite investiții financiare

De asemenea, Mihai Morar nu consideră că anumite obiecte reprezintă pierderi financiare, ci, mai degrabă, investiții. Acesta a punctat că trebuie să fie făcute și câteva plăceri pentru a munci și pentru alte lucruri:

„Se numesc investiții! Gigi Becali când a băgat zeci de milioane de euro în fotbal a zis că acesta este un sport foarte scump, ca să îl înveți trebuie să bagi foarte mulți bani! La fel și în viață! Ca să înveți educație financiară, trebuie să pierzi niște bani. Totuși, eu nu consider că i-am pierdut! A cheltui bani pentru vacanțe sau lucruri pe care le visez este foarte OK!

Și ideea de a da bani doar pe nevoi și a economisi cu orice preț este OK! Educația financiară este necesară. Pe de altă parte, de fiecare dată când mi-am luat ceva ce mi-a plăcut am fost bucuros, iar acest lucru m-a făcut să muncesc pentru un alt vis! Se zice că, psihologic, te bucuri de o casă 6 luni, oricât de frumoasă ar fi! Da, dar e a ta! Ulterior, poți să visezi și să muncești pentru altceva!”

Citește și: De ce nu ar participa Mihai Morar cu Daniel Buzgdugan la Asia Express: “Trebuie să știi unde se oprește relația aceasta!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *