Locul superb din România unde apa e caldă până toamna târziu. Peisajele sunt de vis, iar intrarea e gratuită

Aici poţi merge în vacanţă toamna
Locul superb din România unde apa e caldă până toamna târziu. Peisajele sunt de vis, iar intrarea e gratuită

Suntem deja la jumătatea lunii septembrie, iar toamna pare să înceapă să-şi intre în drepturi. Totuși, nu fi trist. Avem o veste bună pentru tine! Dacă iubești înotul sub cerul liber, în lumina dimineții sau după-amiezile relaxante petrecute pe un șezlong, acum te poți bucura de ele fără să plătești nimic. Iată în ce loc din România apa e caldă până toamna târziu!

Unde în România găsești apă caldă până toamna târziu

Dacă ești genul de persoană care iubește vara, căldura și apa, atunci articolul de față este exact pentru tine. Totuși, cel mai probabil tu adori marea, dar îți garantăm că în această stațiune de la munte te vei simți în largul tău și te vei distra de minune.

În acest loc din România găsești apă caldă până târziu în toamnă, iar dacă te gândești să îl vizitezi, ar trebui să-ți pui și costumul de baie sau șortul de baie în bagaj.

Locul superb din Romania unde apa e calda pana toamna tarziu
Aici e apa calda pana toamna tarziu

Locul de la munte unde poti să înoți toamna

Aici poți să înoți, să te plimbi cu barca sau să te relaxezi pe un șezlong. Chiar și în această perioadă, apa este foarte caldă, fix cum este la mare în plin sezon estival.

Nu o spunem noi, ci turișii care vizitează acest loc superb an de an. Și, ca să nu mai prelungim vorba, îți dezvăluim că este vorba despre Lacul Bodi din Maramureș.

 “Apa este bună, un pic răcoroasă, dar mie îmi place. E foarte bine. Şi mâine venim”, a spus un bărbat, potrivit celor de la Observator.

Unde se află mai exact? Ei bine, acest lac se situează în cadrul stațiunii Mogoșa, o zonă turistică din Munții Gutâi, în județul Maramureș. Și dacă te-ai hotărât să vii aici, află că intrarea pe domeniul turistic este gratuită.

Citește și Locul din România care te va fascina cu frumusețea lui. Este unic în lume!

Detalii despre Lacul Mogoșa sau Bodi

Lacul Mogoșa sau Bodi este un lac artificial și are o suprafață de patru hectare. El este situat pe raza administrativ-teritorială a orașului Baia Sprie, la o altitudine de peste 730 de metri.

De precizat că accesul cu cortul este interzis. În zonă există spatii de cazare, restaurante și baruri, dar și nenumărate posibilități de agrement, cum ar fi: telescaun care urcă pe vârful Mogoșa, hidrobiciclete, terenuri de tenis, dar si de handbal. Accesul pe lac va fi permis până la jumătatea lunii viitoare.

“Ne propunem să profităm de fiecare zi însorită şi ne aşteptăm oaspeţii pe terasă. După cum puteţi vedea natura este încă verde, sperăm într-o toamnă cât mai lungă”, a spus Cornelia Lupșa, administrator domeniu, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și Locul din România care i-a înnebunit pe străini. Spun că este ireal, desprins parcă dintr-o altă lume!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
7.8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *