Locul unde au plecat Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imediat ce fetele au intrat în vacanța de vară. “E absolut fabulos”

Cei patru se bucură de prima vacanță de vara aceasta

Scris de: Daoud Andra

16 Jun. 2023

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se bucură de prima vacanță de vara aceasta, împreună cu fetițele lor. Cei patru au plecat la mare, imediat după ce micuțele au intrat în vacanță. Prezentatoarea de la Antenă nu și-a uitat însă nici fanii de pe rețelele de socializare și a transmis primele impresii din concediu.

Unde au plecat Gabriela Cristea și Tavi Clonda, împreună cu fetițele lor

Vacanța de vară a elevilor începe, oficial, astăzi, însă unii părinți s-au grăbit să fure startul și să plece în concediu, alături de cei mici. Din această categorie fac parte și Gabriela Cristea și soțul ei, care au plecat deja în prima vacanță de vara aceasta, alături de fetițele lor. Prezentatoarea emisiunii ”Mireasa: capriciile iubirii” a transmis în mediul online și primele impresii din concediu, imediat ce a ajuns la cazare.

Citește și: Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, declarații despre al treilea copil: “Poate într-o viață viitoare o să am și băieței” VIDEO EXCLUSIV

”Dragilor, de 15-20 de minute am ajuns la cazare, este extraordinar, ne-am acomodat, iar fetele sunt deja în costum de baie. Din vila noastră ieșim în piscina privată, pe malul căreia soțul deja e în vacanță. (…) Locul este absolut fabulos, am lăsat și niște story-uri pe Instagram”, a spus Gabriela Cristea, într-un filmuleț postat pe internet.

Vedeta și familia ei au ales un resort din Bulgaria pentru a se relaxa la început de vară. Gabriela și Tavi au luat-o cu ei și pe una dintre bunicile fetițelor, pentru a putea avea parte și de momente de relaxare în doi.

Locul unde au plecat Gabriela Firea și Tavi Clonda, imediat ce fetele au intrat în vacanța de vară. “E absolut fabulos”
Gabriela Cristea, prima imagine din vacanță

De ce nu pleacă în vacanță fără copii

Multe cupluri recunosc că au nevoie de timp petrecut în doi, fără copii, însă în cazul Gabrielei Cristea și al lui Tavi Clonda nu se poate pune problema să plece mai mult de câteva zile fără fetițele lor. Într-un interviu acordat în trecut pentru EGO.ro, cei doi au mărturisit că Tavi este cel care nu poate sta mult timp departe de fetițele sale.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda. Puține persoane știu acest detaliu

”Eu aș vrea să plecăm pe undeva, dar am un soț care nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor pentru că nu vrea să se despartă de ele.”, spunea Gabriela Cristea, în urmă cu aproape un an.

”Ea ar vrea să mergem doar noi doi. I-am zis că poate o să plecăm totuși câteva zile. S-ar putea să avem noroc două-trei zile.”, a completat-o soțul ei.

Citește și: Cum o cheamă în acte pe Gabriela Cristea. Tavi Clonda, dezvăluiri despre ce scrie în certificatul de căsătorie: ”Nu am pus presiune!” VIDEO EXCLUSIV

Într-un alt interviu pentru EGO.ro, Tavi Clonda spunea că formula în care este acum familia lor îl face foarte fericit și că nu își dorește neapărat să fie tată de băiat. Victoria și Iris îi fac viața mai frumoasă în fiecare zi și nu îl lasă să se plictisească deloc.

”Nu am vrut neapărat băiat. La Iris parcă tot fetiță doream, să se joace împreună. Într-o viață viitoare poate o să am și băieței. Am un nepot, un fin, am băieței cu care să joc fotbal. Nu mai putem încă unul. Am populat casa, suntem OK așa, nu suntem singuri. Este destul de greu. Mulți se opresc după un copil. Noi am făcut doi. Ce să zic, este OK așa, suntem bine așa cum suntem.”

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *