Loredana Salanță, Top Model of the World 2011, despre concursul din acest an. Ea face parte din juriu: “Diferența o face mereu caracterul” EXCLUSIV

"Chiar dacă sunt în poziția de jurat, eu empatizez foarte mult cu concurentele"

Loredana Salanță a fost desemnată Top Model of the World în 2011, fiind prima româncă, dar și singura, care a obținut acest titlu la cel mai important concurs de top modele din lume. Mai mult, ea a fost aleasă și Miss România în 2009 și a reprezentat țara la Miss World, în Africa de Sud. Aceasta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre concursul care a consacrat-o, făcând parte din juriul și în acest an.

Loredana Salanță, detalii despre Top Model of the World

Loredana Salanță o să o încoroneze pe câștigătoarea Top Model of the World din acest an. Românca s-a bucurat de multe reușite în carieră, colaborând cu designeri renumiți, printre care Pierre Cardin, Tom Ford, Giuseppe Zanotti și Roberto Cavalli. Ea nu a fost lipsită de la evenimente renumite în întreaga lume, cum ar fi Festivalul de film de la Cannes, Globurile de Aur, Gala AmfAR sau Festivalul de film de la Los Angeles. Vedeta a marcat, de asemenea, unele dintre cele mai bune apariții la Festivalul de film din Veneția, purtând ținute inedite.

Oportunitățile pe care le-a primit în lumea filmului se datorează faptului că mai are o pasiune, actoria, ea luând diverse cursuri în Los Angeles cu privire la acest domeniu. Cât despre modelling, ea a fost prezentă la o mulțime de prezentări de modă în Los Angeles, Berlin, Milano sau Paris.

Concurente Top Model of the World 2023
Concurente Top Model of the World din acest an

În 2011, câștigai titlul de Top Model of the World. Care a fost pregătirea ta pentru respectivul concurs și cât timp ai alocat, de fapt? Cum a început totul?

Loredana Salanță: Pot să spun ca pregătirea mea pentru a participa la Top Model of the World a fost de fapt, concursul Miss World care a avut loc în Africa de Sud, acesta fiind primul meu concurs internațional la care am învățat o mulțime de lucruri, am legat multe prietenii cu fete din întreaga lume (cu multe dintre ele păstrez chiar si acum legătura), am descoperit multe culturi și mi-am dat seama foarte repede că, de fapt, cel mai însemnat câștig este experiența în sine, care e una de neuitat!

„Treptat mi s-au oferit din ce în ce mai multe oportunități”

Ți s-a deschis o nouă lume, o lume plină de glamour și evenimente de la Hollywood. Cum ai reușit să le faci față acestor lucruri pentru a rămâne activă în domeniul ales?

Loredana Salanță: Treptat mi s-au oferit din ce în ce mai multe oportunități pe care le-am primit de fiecare dată cu multă recunoștință și modestie, iar de fiecare data când mi se oferă încă o oportunitate îmi spun că, de fapt, totul e un boomerang în care primesc ceea ce ofer. Mereu am tratat cu seriozitate și implicare ceea ce am făcut, tocmai de aceea cred că oportunitățile nu m-au ocolit.

Ce se întâmplă, de fapt, în momentul în care o tânără câștiga un astfel de concurs? Ce beneficii are?

Loredana Salanță: Atunci când câștigi un astfel de concurs ți se oferă contracte de imagine, de publicitate și trebuie călătorești la evenimentele internaționale de profil.

Alexandra Mecu_Top Model of the World
Alexandra Mecu reprezintă România, anul acesta, la Top Model of the World

Are emoții pentru concurente

Faci parte din juriu și în acest an. Care este diferența între faptul că acum ești jurat, iar înainte ai concurat? Cum s-a schimbat totul?

Loredana Salanță: Sunt foarte încântată și onorată că și anul acesta fac parte din juriu. Încă de când am câștigat acest concurs am avut parte de această onoare, aproape în fiecare an. Anul trecut am lipsit, însă cu un motiv foarte fericit, tocmai ce deveneam mămica unei fetițe minunate! Chiar dacă sunt în poziția de jurat, eu empatizez foarte mult cu concurentele și de fiecare data am emoții pentru ele, mai ales după ce le aflu poveștile de viață, e cu atât mai emoționant!

La ce sunt atenți cei care fac parte din juriu, de fapt? Cum trebuie să fie un model pentru a se încadra în cerințe?

Loredana Salanță: De fiecare dată am spus că fiecare țara își alege cea mai bună reprezentantă și toate fetele sunt superbe din moment ce ajung la acest concurs, însă, din punctul meu de vedere, ca jurat, diferența o face mereu caracterul, dar și atitudinea și personalitatea pentru că frumusețea fizică fără frumusețe interioară este fadă si nu este suficientă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *