Lorena Buhnici, prima reacție după valul de critici la adresa soțului ei. Ce a spus despre declarațiile făcute de George

Lorena Buhnici sare în apărarea soțului său
Lorena Buhnici, prima reacție după valul de critici la adresa soțului ei. Ce a spus despre declarațiile făcute de George

Lorena Buhnici a reacționat pe rețelele de socializare, după valul de critici pe care l-a primit soțul său în urma declarațiilor făcute într-un interviu, la mare. Vedeta sare în apărarea lui George Buhnici, mărturisind că informația a fost scoasă din context.

Lorena Buhnici își apără soțul: “Cineva (soțul meu) a spus-o mai direct”

Lorena Buhnici susține că George, soțul ei, nu ar fi vrut decât să tragă un semnal de alarmă cu privire la numărul mare de obezi din România. Pe de altă parte, George Buhnici nu a pomenit nimic în declarația sa de obezitate. De asemenea, soția lui George Buhnici declară că totul ar fi fost scos din context.

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici.

Lorena și George Buhnici
Lorena și George Buhnici

De la ce a pornit totul. George Buhnici: “Mai mergeți pe la sală fetelor!“

Aflat la mare, la Neversea, George Buhnici a făcut declarații controversate cu privire la felul în care arată femeile pe plajă. Potrivit lui, multe dintre ele ar trebui să meargă la sală. De asemenea, fostul prezentator TV s-a declarat deranjat de faptul că a văzut vergeturi.

“Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
4.7 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *