Lorena Sârbu, petrecere-surpriză pentru fiul ei, în Beverly Hills. Îi pregătește o întâlnire cu celebrul Rafael Nadal

Designerul român care îmbracă vedetele de la Hollywood i-a organizat fiului său un majorat ca în filme

Lorena Sârbu, celebrul designer român stabilit la Hollywood, își dorește să îi facă un cadou special fiului său. În luna aprilie aceasta i-a oferit un dar, în avans, o mașină personalizată, cu dotări speciale, comandată din Germania și extrem de scumpă. După ce a așteptat aproape un an pentru respectivul bolid, creatoarea de modă i-a organizat băiatului său, Andrei Crabel, un majorat ca la carte!

Lorena Sârbu, petrecere cu invitați speciali pentru fiul ei

În luna iunie, cea mai tare petrecere din Los Angeles – Beverly Hills a fost organizată chiar de către Lorena Sârbu pentru unicul său fiu! De asemenea, Andrei Crabel, băiatul creatoarei de modă, o să mai aibă parte de încă o surpriză de proporții. El o să se bucure de o întâlnire cu unul dintre idolii săi din tenis, Rafael Nadal. Luna trecută a venit cu multe bucurii în familia designerului stabilit la Hollywood, având loc o petrecere unde Lorena Sârbu s-a sărbătorit pe ea, pe fiul său și pe fiicele gemene.

“Da, pentru ziua lui Andrei plănuim să îl ducem pe băiat în Spania să îl cunoască și să aibă antrenament cu domnul Toni Nadal. O să vină probabil și Rafa, campionul, și o să-l cunoască și Andrei, sperăm! O să fie un cadou special! Pentru mine, nu mi-am dorit absolut nimic, dimpotrivă, am donat pentru Ukrainian Friend House din România, e o organizație pe care am ajutat-o. Am mai făcut niște donații pentru Miriam House, o organizație care ajută femeile să găsească suport, mamele cu copii, e o casă de recovery, unde mamele se reabilitează.  Acestea sunt proiectele mele acum și o să devin tot mai implicată în aceste cauze. Nu am vrut cadou și nu mi-am dorit cadou de ziua mea, această a fost dorința mea pentru anul acesta. Iar la petrecerea de majorat a lui Andrei au venit mulți invitați, printre care doctori și magicianul Derek Hughes, finalist la sezonul 10, de la “America’s Got Talent’, difuzat de NBC”, a declarat Lorena Sârbu.

Lorena Sârbu
Lorena Sârbu

Lorena Sârbu, designerul român care îmbracă vedetele de la Hollywood

Lorena Sârbu are o carieră frumoasă, iar creațiile ei au fost purtate de celebrități pe covorul roșu, la evenimente precum Premiile Oscar și Premiile Emmy. Aceasta revine în forță și în lumea tenisului, deschizând, alături de soțul ei, antreprenorul Toby Crabel, o academie de tenis. Crabel Tennis sponsorizează tinerele talente, printre care și fiul creatoarei, Andrei Crabel, care este pasionat de acest sport, construindu-și un nume în industria sportului și câștigând concurs după concurs.

Merge la același doctor ca Beyonce și Kim Kardashian

Designerul stabilit la Hollywood are o viață plină și arată senzațional. Aceasta este clienta celebrului doctor Lancer, care are grijă de tot ce înseamnă frumusețe și îngrijire. Specialistul a apărut într-o mulțime de show-uri, fiind renumit pentru produsele și tratamentele anti-aging. Printre vedetele care au lucrat cu acesta se numără Kim Kardashian, Victoria Beckham, Beyonce și Chloe Grace Moretz.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *