Lorena Șerban, influencerița care a întrecut-o pe celebra Kylie Jenner pe Instagram, se confruntă cu o mare problemă: „Îmi apar tot felul de iritații și răni” EXCLUSIV

Lorena Șerban: „Societatea ne bagă acest lucru în cap și anume că vara trebuie să fim bronzați”
Lorena Șerban, influencerița care a întrecut-o pe celebra Kylie Jenner pe Instagram, se confruntă cu o mare problemă: „Îmi apar tot felul de iritații și răni” EXCLUSIV

Lorena Șerban a reușit, de-a lungul timpului, să își construiască o frumoasă comunitate în mediul digital. Ba, chiar, românca a întrecut-o pe Kylie Jenner, celebra femeie de afaceri din America, la numărul de vizualizări, printr-un videoclip superb postat. Totuși, la fel ca multe alte tinere, chiar dacă viața ei pare perfectă, ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că s-a luptat cu un anumit complex, dar și cu bullying-ul.

Cu ce se ocupă Lorena Șerban

Lorena Șerban are o viață plină, bucurându-se de activitatea ei în mediul online, fiind pasionată de fotografie. De asemenea, tânăra va termina în acest an masterul, însă nu se axează deocamdată pe domeniul pe care l-a studiat, ci pe ce a reușit să construiască alături de urmăritorii săi. Când vine vorba de complexe, ea s-a luptat mult timp cu faptul că are pielea albă, ținând cont că societatea ne face să credem că în sezonul călduros trebuie mereu să ne bronzăm.

Aceasta ne-a mărturisit că nu poate să stea prea mult timp la soare, ținând cont că îi apar răni și alergii. În cele din urmă, Lorena Șerban a ajuns să aibă încredere în ea și să treacă peste acest aspect. În trecut, ea s-a luptat și cu bullying-ul din partea colegilor, având o problemă cu anorexia. Ea s-a dovedit o luptătoare, făcându-și povestea cunoscută și sperând că a ajutat și alte persoane.

”Fotografia mi-a fost în primă fază pasiune”

Ego.ro: Bună, Lorena! Ai ajuns la succes pe rețelele sociale încă de la o vârstă fragedă. Cum reușești să te bucuri de micile plăceri în viață, atunci când este nevoie să fotografiezi totul?

Lorena Șerban: Cred că mă bucur tocmai pentru că fotografia mi-a fost în primă fază pasiune, mai apoi devenind și job. Eu fotografiam totul de mică și nu mă simțeam bine dacă mergeam undeva și nu îmi fotografiam machiajul, outfitul sau locul în sine. S-a întipărit în comportamentul meu activitatea asta, așa că nu e nici pe departe un chin să fac asta. Ceea ce fac este plăcerea din viața mea!

Ai studiat la Cluj un domeniu total diferit. Te dedici complet vieții de content creator sau îți dorești să te implici și în domeniul în care te-ai specializat?

Lorena Șerban: Anul acesta termin Masterul, urmând ca în februarie să îmi dau disertația. Pentru moment nu mă axez pe domeniul facultății pe care am terminat-o, însă nu exclud acest aspect. În primă fază, asta e ceea ce mi-am dorit să fac și nu am să uit niciodată cu cât entuziasm și cu câtă bucurie am pășit către băncile facultății în primul an.

Cum arată viața ta acum? Cum poate să devină un tânăr faimos pe rețelele sociale?

Lorena Șerban: Viața mea acum este foarte aglomerată, însă este plină de activități frumoase, locuri minunate și oameni de la care ai ce învăța. Dacă știe să profite de momentul lui și îi și place acest lucru, un tânăr faimos pe rețelele sociale își poate crea un viitor ușor și frumos.

Lorena Șerban
Lorena Șerban

”Am pielea foarte sensibilă, alergică la soare, chiar, îmi apar tot felul de iritații și răni!”

Mergi peste tot cu un fotograf sau cine îți realizează pozele? Presupun că îți dorești să ai fotografii cât mai bune.

Lorena Șerban: Am investit în aparatură, așa că nu e musai să merg cu un fotograf peste tot, ci veriga cea mai importantă este aparatul. Dacă știu că merg într-un loc în care mai sunt și alte persoane ce ar părea dispuse să mă ajute cu câteva fotografii, atunci sunt safe. La fel de safe sunt și dacă sunt eu, aparatul și trepiedul. Am foarte multe fotografii pe care mi le-am făcut singură și de care sunt foarte, foarte mândră!

De asemenea, aș vrea să deschidem o discuție despre părțile tale ascunse. Îmi doresc să o cunosc pe Lorena fără filtre. Ce complexe ai avut în trecut?

Lorena Șerban: Pielea foarte albă este unul dintre complexele mele vechi peste care am trecut în urmă cu 2-3 ani. Societatea ne bagă acest lucru în cap și anume că vara trebuie să fim bronzați. Ei bine, eu nu sunt și nici nu pot să fac asta. Am pielea foarte sensibilă, alergică la soare, chiar, îmi apar tot felul de iritații și răni dacă mă expun la soare fără să aplic SPF din 30 în 30 de minute și statul la soare pentru mine e un chin. După 23 de ani de viață am înțeles asta și defilez cu pielea mea albă cu cea mai mare încredere acum!

”Da, m-am luptat cu bullying-ul”

Te-ai luptat cu momente grele sau cu bullying-ul vreodată?

Lorena Șerban: Da, m-am luptat cu bullying-ul și asta este și unul dintre subiectele care m-au făcut cunoscută. Am vorbit de nenumărate ori în online despre problema mea cu anorexia și cum am ajuns la aceasta în urma bullying-ului pe care îl primeam de la colegii de clasa în școala generală. Mi-am făcut povestea cunoscută și sper din suflet că am inspirat/ajutat sau am făcut pe cineva să conștientizeze care sunt riscurile înfometării.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.