Lovitură cruntă pentru prințul Harry chiar din partea tatălui său. Totul s-a întâmplat când regina Elisabeta era pe patul de moarte

Prințul Harry nu a putut să-și ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a
Lovitură cruntă pentru prințul Harry chiar din partea tatălui său. Totul s-a întâmplat când regina Elisabeta era pe patul de moarte

Prințul Harry a primit o lovitură cruntă din partea tatălui său, regele Charles. Totul s-a întâmplat atunci când regina Elisabeta a II-a era pe patul de moarte. Ce s-a aflat acum, după funeraliile suveranei.

Lovitură cruntă pentru prințul Harry chiar din partea tatălui său

Prințul Harry ar fi fost ultimul membru al familiei regale care a aflat de moartea reginei Elisabeta a II-a, bunica lui. În urma decesului Reginei Elisabeta a II-a, au apărut mai multe detalii despre patul ei de moarte. Recent s-a aflat că Prințul Harry a călătorit la Balmoral pentru a-și lua rămas bun de la monarh, însă nu a apucat să o vadă pe Regina Elisabeta a II-a în viață.

Reamintim că prințul Harry a devenit un membru foarte controversat al familiei regale. În 2020 a demisionat din funcțiile regale și s-a mutat în Statele Unite împreună cu Meghan Markle. În mai multe rânduri, ducele de Sussex a comentat că cea mai mare dorință a sa este să aibă o viață normală, departe de protocoalele regalității.

Lovitură cruntă pentru prințul Harry. Nu a putut să-și ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a

În dimineața zilei de joi, 8 septembrie 2022, s-a raportat că prințul Harry a făcut o călătorie de urgență la Balmoral. Este locul în care regina Elisabeta a II-a și-a petrecut vacanțele și unde, în cele din urmă, s-a stins din viață. Cu toate acestea, s-a aflat că în momentul în care prințul Harry a ajuns la reședință, regina Elisabeta a II-a era deja moartă de câteva ore. Astfel că ducele de Sussex nu a putut să-și ia rămas bun de la bunica sa, scrie panoramaweb.com.

De ce nu a apucat Prințul Harry să o vadă pe Regina Elisabeta a II-a pe patul de moarte?

Inițial s-a crezut că prințul Harry nu ar fi putut să-și ia rămas bun de la monarh din cauza unei întârzieri a avionului său. Acum se pare că există un motiv mai controversat. Prințul Harry nu a apucat să o vadă pe Regina Elisabeta a II-a pe patul de moarte. A fost anunțat de decesul bunicii sale cu doar 5 minute înainte ca anunțul oficial să fie făcut lumii.

Cum a fost anunțat Prințul Harry de moartea Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-lea a fost cel care i-a dat vestea prințului Harry despre moartea reginei Elisabeta a II-a. Ducele de Sussex se afla într-un zbor care urma să aterizeze în Scoția, la doar 80 de kilometri de Balmoral. Atunci prințul Harry a primit un telefon de la tatăl său care îl anunța de moartea reginei Elisabeta a II-a. În momentul în care avionul a aterizat, vestea făcuse deja înconjurul lumii. Palatul Buckingham anunțase deja decesul monarhului.

8.1 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.