Luca Reghecampf, mesaj emoționant pentru fratele său, Liam. Ce reacție a avut fiul lui Laurențiu Reghecampf

Luca este băiatul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. Ce a transmis pentru Liam
Luca Reghecampf, mesaj emoționant pentru fratele său, Liam. Ce reacție a avut fiul lui Laurențiu Reghecampf

E bucurie mare în familia lui Laurențiu Reghecampf! Iubita lui a născut joi dimineață un băiețel, iar fiul cel mare al antrenorului, Luca, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Luca Reghecampf, mesaj emoționant pentru fratele său, Liam

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. Tânărul a distribuit pe pagina sa de Instagram fotografia postată de tatăl lui, alături de un mesaj.

“Bine ai venit în familie”, a scris Luca Reghecampf în dreptul imaginii cu Laurențiu și Liam. De asemenea, a adăugat și o inimioară albastră.

Nora lui Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Liam

Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf, a scris și ea un mesaj pe rețelele de socializare, după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. “Bine ai venit pe lume, micuțule”, a scris Asiana Peng.

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a treia oară

Laurențiu Reghecampf are trei băieți, cu trei femei diferite. Pe Luca în are din prima căsnicie, pe Laurențiu Jr. cu Anamaria Prodan, iar cel mai mic, Liam, îl are împreună cu actuala lui iubită, Corina Caciuc.

Corina Caciuc a născut pe data de 19 mai, pe cale naturală, un băiețel perfect sănătos. Laurențiu Reghecampf a publicat o fotografie cu el și bebelușul, anunțând că îl cheamă Liam. Atât celebru antrenor, cât și toți copiii lui au nume care încep cu litera “L”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf, în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu de aproximativ un an. Cei doi sunt în proces de divorț, iar cunoscuta impresară i-a adus  o mulțime de acuzații acestuia. “Divorțul este abia la început. Eu vreau banii pe care mi i-a luat. Atât. Tot ce mi-a luat, jumătatea mea înapoi”, spunea Anamaria Prodan.

Contactată de ego.ro, după ce Corina Caciuc a născut, Anamaria Prodan a transmis un mesaj scurt pentru bărbatul cu care a fost căsătorită 15 ani. “Să-i trăiască și La mulți ani”, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Fotografiile care o ajută pe Lora să nu se abată de la planurile ei
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *