Luciana Indre, prezentatoarea Prima TV, s-a logodit. ”Mă învață ce înseamnă iubirea zi de zi” VIDEO EXCLUSIV

Luciana Indre: ”A apărut în viața mea exact la câteva săptămâni după ce m-am vindecat”

Scris de: Daoud Andra

19 Jun. 2023

Luciana Indre, prezentatoarea Prima TV, s-a logodit. ”Mă învață ce înseamnă iubirea zi de zi” VIDEO EXCLUSIV

Luciana Indre, prezentatoarea de la Prima TV, a trecut prin clipe dificile în ultimii doi ani, însă a găsit din nou puterea de a zâmbi. Luni, 19 iunie, ea este invitată în emisiunea EGO Life by Dana Săvuică, unde povestește despre lupta cu cancerul, dar și despre cum arată viața ei acum. Prezentatoarea emisiunii ”Sănătate cu stil” s-a vindecat și are toate motivele să fie fericită, pentru că iubește și este iubită.

Luciana Indre s-a logodit, după ce s-a vindecat de cancer

Luni, 19 iunie, Luciana Indre vine la emisiunea EGO Life, pentru a discuta despre provocările pe care le-a avut de înfruntat în ultimul timp. După ce a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu doi ani, prezentatoarea emisiunii ”Sănătate cu stil” a reușit să învingă boala și să ducă în continuare o viață normală. În prezent este sănătoasă și fericită și nu a făcut un secret din faptul că iubește și este iubită.

”Viața personală e frumoasă. E (n.r. cineva în viața ei) și mulțumesc lui Dumnezeu că există și că mă face fericită. M-am logodit de curând și e un om care mă iubește, pe care-l iubesc și care mă învață zi de zi ce înseamnă iubirea și cuvântul ‘te iubesc’ și pentru asta îi mulțumesc. Nu mă mai gândeam, a apărut în viața mea exact la câteva săptămâni după ce m-am vindecat. Și el a dus mai departe vindecarea aia, a rănilor profunde care mai existau.”, a mărturisit Luciana Indre în cadrul emisiunii EGO Life.

Citește și: Ce a aflat Dana Săvuică, în urma unui control la dermatolog: „Asta este o consecință”. Ce mare greșeală a făcut vedeta în tinerețe VIDEO EXCLUSIV

Cum și-a descoperit boala

Luciana Indre a povestit că a descoperit că are cancer în stadiul trei, la câteva săptămâni după ce fusese la ultimul control și totul era în regulă. În timp ce făcea duș, a simțit că are un nodul la sân. A mers urgent la un control, iar medicul i-a spus să stea liniștită, pentru că nu este nimic grav. A simțit nevoia să mai ceară o părere și așa a ajuns la un medic bun, care i-a pus diagnosticul corect. Deși pe moment a simțit că toată lumea ei s-a prăbușit, a reușit să găsească puterea de a lupta, iar în prezent este complet vindecată.

”Făceam controale, chiar exagerat și mulți dintre medici îmi spuneau asta. Aici e culmea ironiei, cu toate analizele și toate controalele, așa a fost să fie… Eu fusesem în luna iunie la controlul anual, nu era absolut nimic, nici măcar un ganglion inflamat. În luna august, în timp ce făceam un duș, la palpare am simțit un nodul și instant am pus mâna pe telefon. Am vrut un control de specialitate, în ziua respectivă l-am și făcut. Mi-a spus că nu am nimic, cel mai probabil un dezechilibru hormonal, să merg liniștită acasă.”, a povestit Luciana Indre, în emisiunea EGO Life.

Citește și: Ego Life, ediția a 66-a. Dana Săvuică o are invitată pe Luciana Indre. Prezentatoarea vorbește despre cumpăna care i-a marcat viața, când a fost diagnosticată cu o boală cruntă

”Voiam neapărat să ajung la cea care m-a depistat, la Angelica Chiorean. Îmi doream demult să ajung să fac o emisiune cu ea, cu scop de informare. Și uite că am ajuns în calitate de pacient, asta la trei săptămâni după ce mi s-a spus să merg liniștită acasă. Când a văzut ecografia, se uita la mine, se uita la diagnosticul pus de medicul dinainte și era de-a dreptul șocată. Mi-a zis: trebuie să te gândești la un medic oncolog. A fost momentul în care mi s-a schimbat toată viața.”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Care a fost cel mai greu moment și cum a ajutat-o credința să se vindece puteți afla urmărind emisiunea EGO Life de luni, 19 iunie, începând cu ora 21:00. Aceasta se difuzează pe www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 20 Mai 2024. Nativul Taur își va transmite nemulțumirea fără să se concentreze asupra...
Horoscop Zilnic Luni 20 Mai 2024. Săgetătorii au o zi plină, Taurilor le recomandam azi...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *