Lucruri pe care femeile le fac în pat, iar bărbații le urăsc. Nu mai face aceste greșeli dacă vrei să fie fericit

Ferește-te să faci aceste lucruri în pat dacă îți dorești o relație de lungă durată
Lucruri pe care femeile le fac în pat, iar bărbații le urăsc. Nu mai face aceste greșeli dacă vrei să fie fericit

Bărbații, la fel ca și femeile, sunt foarte clari atunci când vine vorba despre ce se întâmplă în pat. Există însă câteva excepții, iar mai jos le vom detalia: șase lucruri pe care femeile le fac în pat, iar bărbații le urăsc. Sunt lucruri pe care bărbații se tem să le spună, dar în funcție de care decid viitorul relației. Așadar, iată secretele bărbaților:

Nu mai face aceste greșeli în pat dacă vrei să fie fericit

1. Bărbații consideră că o femeie care nu preia conducerea în ceea ce privește relațiile intime, care nu vrea să provoace, să se joace, este plictisitoare. Potrivit mundoteportivo.com, este unul dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori, bărbații decid să pună punct relației.

2. “Nu face asta / nu îmi place asta / mai bine așa”, sunt câteva dintre replicile pe care bărbații nu vor să le audă. Aceștia își doresc să experimenteze și să se bucure alături de persoana iubită de noi experiențe.

3. Dacă aveți de gând să o faceți cu dezgust, mai bine nu o faceți! Sexul este despre plăcere și plăcere pentru amândoi. Bărbaților le place să știe că persoana iubită îi place și se bucură de experiențele din pat împreună.

4. Nu te plânge de corpul tău! Că preferi să o faci cu lumina oprită, că nu o faci deasupra lui pentru că nu vrei să te detalieze… nesiguranța este teribilă în pat. Bărbații nu vor să fie supuși unei asemenea torturi în timpul relațiilor intime. „Sunt grasă, mi se potrivește, arăt bine, sunt frumoasă” – Nu-l supune la această tortură și în timpul sexului. Acestea sunt formele pe care le ai, acceptă-le, lucrează pentru a le îmbunătăți dacă vrei și bucură-te de sex fără complexe.

Secretele bărbaților

Secretele bărbaților: De ce nu le place să audă cuvântul „Nu”

5. Printre secretele bărbaților se numără și evitarea cuvântului „nu”. Nu vor ca în pat să se lovească de o femeie care spune nu la orice. Dacă îți place de el, de ce să nu experimentezi lucruri noi, posturi noi, jucării sexuale, diferite fantezii. Monotonia ne obosește pe toți, bărbați și femei.

6. Dacă după terminarea sexului devii imediat „gospodină”, te duci la baie, vrei să întinzi cearșafurile patului, să termini lucrurile pe care le făceai acasă etc, ar fi bine să te calmezi și să te relaxezi, această atitudine este foarte enervantă pentru bărbați. Aceștia vor ca imediat după să fiți împreună și să vă bucurați de senzațiile pe care tocmai le-ați trăit.

Acum că știi care sunt cele 6 lucruri pe care bărbații le urăsc în pat, poți să le ții minte atunci când întâlnești un bărbat și îți dorești să aveți o relație de lungă durată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *