Lucruri pe care o femeie puternică nu le acceptă niciodată de la un bărbat

Unele lucruri pur și simplu nu trebuie acceptate într-o relație. Dar pentru a le respinge, trebuie întâi să le recunoști. Femeile puternice trebuie să știe asta.
Lucruri pe care o femeie puternică nu le acceptă niciodată de la un bărbat

Relațiile încep întotdeauna frumos, cu romantism și multe dovezi de dragoste. În unele cazuri continuă la fel. Dar în altele, situația se schimbă după un timp. Iar distanța până la o relație toxică e foarte mică. Dar sunt unele lucruri pe care o femeie puternică nu le acceptă niciodată de la un bărbat. Și orice femeie trebuie să cunoască aceste lucruri.

Nimeni nu își dorește o relație de cuplu dificilă. Dar pentru a evita problemele e nevoie de amândoi. Însă dacă niciunul dintre cei doi parteneri nu știe să identifice un comportament toxic, relația este sortită eșecului. Iar o femeie nu ar trebui să suporte un comportant abuziv, doar de dragul de a avea o relație.

O femeie care își dorește cu adevărat o viață fericită are convingeri, valori și principii clare. Orice femeie cu o stimă de sine sănătoasă știe exact unde este limita dintre ceea ce este permis și ceea ce nu este permis.

Iată o serie de lucruri pe care o femeie puternică nu le acceptă niciodată de la un bărbat

Scuze prea dese

Scuzele, dacă sunt prea dese, pot transforma relația într-una toxică. Nimeni nu spune că lucrurile trebuie să fie perfecte. Dar să te scuzi mereu pentru ceva va dăuna relației. O femeie puternică știe să-și ceară scuze și acceptă scuzele partenerului ei. Dar nu permite să se primească scuze mereu, pentru orice. Un partener iresponsabil nu este potrivit pentru relație.

Promisiuni încălcate

O femeie adevărată nu tolerează să fie amăgită cu promisiuni care nu sunt respectate. O femeie care are stimă de sine poate accepta că nu reușești o dată sau de două ori să-ți respecți cuvântul dat. Dar se va pregăti să plece dacă se repetă de prea multe ori. Doar o fată care nu are stimă de sine îți va permite să o dai greș la infinit. Dacă promiți ceva unei femei puternice, chiar și ceva foarte mic, ar fi bine să te ții de promisiune.

Lipsa de respect

O relație devine toxică atunci când apare cel mai mic indiciu al lipsei de respect. O femeie care are stimă de sine nu tolerează disprețul sau cel mai mic semn de dispreț din partea nimănui. Dacă un bărbat nu respectă o femeie adevărată, o va pierde. O femeie adevărată cu o stima de sine puternică știe că merită respectul celorlalți.

Control din partea partenerului

O femeie liberă și independentă nu acceptă să fie controlată de partenerul ei. Ea devine puternică atunci când decide să fie independentă. Ea nu tolerează dependența și o relație de dragoste cu un bărbat care încearcă să o controleze nu va funcționa. Unei femei fericite și independente nu i se poate spune ce poate sau nu poate face. Ele sunt responsabile pentru viața lor și nu au nevoie de nimeni care să le facă fericite.

Bărbați conformiști sau fără calități

Un bărbat conformist va respinge o femeie adevărată. Nu o poate tolera. Când o femeie are o stima de sine puternică, știe ce vrea și nu are nevoie de un bărbat pentru a obține. Prin urmare, dacă un bărbat conformist intră în relație cu ea, această relația nu va dura. O femeie adevărată, sigură pe ea însăși, nu tolerează conformismul în propria viață și cu atât mai puțin în viața partenerul ei.

O femeie care își cunoaște potențialul și are vise mari știe ce își dorește și caută oameni cu aceleași calități. Dacă o femeie vrea să progreseze, nu se va opri doar pentru că are un bărbat frumos și fermecător, dar conformist. Sunt lucruri pe care o femeie puternică nu le acceptă niciodată de la un bărbat.

Minciuna

Un bărbat dependent de minciună nu va rezista cu o femeie corectă. O femeie adevărată, cu un mare simț al onestității, nu tolerează un bărbat care minte. O femeie așteaptă loialitate de la bărbatul pe care îl iubește. Dacă nu există loialitate, nu va funcționa.

O singură minciună pentru o femeie adevărată care iubește onestitatea, poate fi sfârșitul. O scuză sinceră trebuie să vină cu o schimbare completă de atitudine. Încă o minciună și ea se va retrage în liniște.

Bărbați care înșală

Nicio femeie nu merită un bărbat ca acesta. Dacă îl prinde că a înșelat-o, el nu are nicio scuză pentru asta. O femeie adevărată, care se prețuiește și știe ce își dorește, caută un bărbat dedicat. Nu e interesată de bărbații care nu știu ce vor. Dacă un bărbat vrea doar să se distreze, mai bine să spună asta de la început.

Bărbați care nu știu să comunice

Nu există o relație sănătoasă cu un bărbat care nu comunică. Nu răspunde la apeluri sau la mesaje și nu spune unde se află sau dacă este ocupat. O femeie cu adevărat puternică nu tolerează incertitudinea unei comunicări defectuoase. Lipsa de comunicare și angajament este unul dintre lucrurile pe care nu ar trebui să le accepți de la partenerul tău.

Un bărbat egoist

Cu toții avem nevoie de sprijin, în special din partea partenerului nostru. O femeie cu adevărat puternică nu tolerează să aștepte sprijinul partenerului ei, mai ales atunci când are nevoie de el. A susține atunci când există interes nu este complicat, este nevoie doar de puțină tandrețe. Dacă acel bărbat nu te susține, atunci nu îți spune cât de mult îi pasă de tine. O femeie liberă cu o puternică stimă de sine este interesată de propria ei fericire.

Bărbatul manipulator

Dacă tot ce vrea este să te folosească pentru interesele lui, nu trebuie să-l tolerezi. O femeie cu adevărat puternică nu acceptă un bărbat care se joacă cu sentimentele ei.  Ea vrea pe cineva sincer, pe care să se bazeze. Manipularea nu face decât să semene neîncredere.

Un bărbat gelos

Fiecare femeie atrăgătoare are nevoie de libertatea ei. Prin urmare, unul dintre lucrurile pe care nu ar trebui să le tolerezi niciodată într-o relație este gelozia irațională. Este în regulă să ai grijă și să oferi tot ce este mai bun femeii pe care o iubești. Dar să fii gelos pe ea și să-i pui la îndoială fidelitatea este o greșeală. Gelozia este un semn de nesiguranță. Doar oamenii cu multe deficiențe emoționale sunt geloși, potrivit amortusbesos.com.

Abuzatorul emoțional

O femeie adevărată nu tolerează un bărbat vanitos, care se plânge, cere, amenință și caută atenția într-un mod toxic. Ea nu tolerează abuzul emoțional de la început. Nu te gândi că acel om s-a schimbat. Dacă îl iubești cu adevărat și vrei să se schimbe, nu-i permite niciun comportament toxic oferindu-i a doua șansă. Dacă te iubește cu adevărat, va face ceea ce este necesar pentru a se schimba și a te căuta.

Bărbatul neglijent sau neatent

O femeie îndrăgostită își dedică timpul, tandrețea și multe alte detalii bărbatului pe care-l iubește. Dar, dacă acesta nu îi răspunde la fel,  este timpul să îl lase. Dacă un bărbat nu îți acordă atenție, deși tu ești alături de el, este timpul să te hotărăști să-ți acorzi atenție ție. Nimeni nu are nevoie de nepăsarea sau indiferența bărbatului care pretinde că te iubește.

Un bărbat care nu-și recunoaște greșelile

Fericirea în cuplu nu se naște din doi oameni perfecți. Greșelile fac parte din viață, dar trebuie să știi să le recunoști, să-ți ceri scuze, să înveți și să te perfecționezi. Dacă un bărbat nu își recunoaște greșelile, el, de fapt, îți spune că nu vrea să facă parte din viața ta. Dacă o femeie alege un bărbat, înseamnă că vrea să-și împărtășească viața, să facă echipă și să progreseze împreună, umăr la umăr. O femeie cu adevărat puternică nu are nevoie să caute bărbatul perfect, ea îi atrage cu atitudinea ei.

Toate acestea sunt lucruri pe care o femeie puternică nu le acceptă niciodată de la un bărbat. Și nici nu ar trebui să o facă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *