Luminița Bucur, soția lui Brânzoi, din ”Las Fierbinți”, despre prima lor întâlnire cu scântei: „A trebuit să-i dau o palmă!”. Ce frumoasă e actrița, în realitate! Exclusiv

Face piața în Fierbinți: ”Cumpăr ouă proaspete, roșii, salată și toate cele pentru că sunt bio”
Luminița Bucur, soția lui Brânzoi, din ”Las Fierbinți”, despre prima lor întâlnire cu scântei: „A trebuit să-i dau o palmă!”. Ce frumoasă e actrița, în realitate! Exclusiv

Luminița Bucur, actrița care joacă rolul soției lui Brânzoi, în serialul ”Las Fierbinți” (PRO TV), nu se aseamănă deloc cu personajul pe care îl interpretează, iar asta pentru că, încă de la începutul filmărilor, regizorul Dragoș Buliga a avertizat-o că trebuie să o urâțească pentru a intra mai bine în rol. Luminița Bucur a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că, deși au trecut mai bine de 10 ani de la difuzarea primului episod, își aduce și acum aminte de proba pe care a trebuit să o dea atunci când a luat castingul.

”La finalul castingului a fost adorabil că mi-au zis că trebuie să mă facă urâtă”

De mai bine de 10 ani o vedem pe micul ecran în serialul „Las Fierbinți” difuzat de Pro Tv, însă destul de rar la evenimentele mondene sau la emisiunile de divertisment. Actrița Luminița Bucur nu se ferește de camerele de filmat însă susține că proiectul în care este implicată îi ocupă foarte mult din timp.

 „Sunt evenimente la care încercăm să luăm parte și ne bucurăm foarte tare. Chiar asta vorbeam, că nu suntem totuși atât de familiare cu locurile pentru că ne focusăm pe ce avem de făcut și încet-încet, ieșim de la sat în lumea bună”, ne-a declarat actrița despre prezența ei la petrecerea Viva!.

Cum a fost prima întâlnire cu partenerul ei din Las Fierbinți

Cât despre proiectul ei, toată lumea o cunoaște drept „soția lui Brânzoi”, Lenuța Brânzoi, rol care i-a adus celebritatea, dar automat și multe alte proiecte în teatru și în film. Cu toate că filmările pentru serialul fenomen au început acum 11 ani, Luminița își aduce aminte de parcă ar fi fost ieri de prima ei întâlnire cu partenerul din film, actorul Ionuț Ciocia.

„Am fost de la început invitată la castig pentru rolul de „nevastă Brânzoi”. Nu am cum să uit acel casting pentru că a trebuit să îi dau o palmă soțului încă de la început. Nu îmi venea să cred că realmente trebuie să îi dau o palmă. Atunci, regizorul, Dragoș Buliga, mi-a zis că trebuie să îi dau una pe bune. Ionuț (nr. Ionuț Ciocia, interpretul personajului Brânzoi) a fost un drăguț și mi-a zis că este în regulă, să dau. Iar la finalul castingului a fost adorabil că mi-au zis că trebuie să mă facă urâtă, asta apropo de diferența dintre personaj și cum arăt în viața reală. A fost o super provocare și mă bucur tare mult că ei au crezut atunci în mine”, a povestit Luminița Bucur pentru EGO.ro.

Luminița Bucur, soția lui Brânzoi
Luminița Bucur, alături de Ionuț Ciocia (Brânzoi)

”Ne bucurăm foarte tare că proiectul nostru a prins și că le place oamenilor”

Faptul că joacă într-un serial de așa mare succes nu poate decât să o bucure, cu atât mai mult cu cât se numără printre acei actori care se opresc să stea de vorbă și să se fotografieze cu fanii lor.

„Fiind treptat apariția, pentru mine a fost destul de interesant. Rolul este în continuare o provocare pentru că nu are legătură cu mine și a fost super provocator, iar faptul că ne recunosc oamenii pentru asta ne-am pregătit și încercăm să rămânem normali. Ne bucurăm foarte tare că proiectul nostru a prins și că le place oamenilor. E un sentiment plăcut că ne validează prin bucuria lor”, ne-a mai spus actrița.

Luminița Bucur, soția lui Brânzoi în Las Fierbinți
Luminița Bucur, soția lui Brânzoi în Las Fierbinți

Își face piața de la locuitorii din Fierbinți: ”Cumpăr ouă proaspete, roșii, salată și toate cele pentru că sunt bio”

În cei 11 ani de filmări, Luminița nu a legat prietenii doar cu colegii actori și echipa de producție, ci și cu oamenii care trăiesc realmente în localitatea unde se filmează serialul. Totuși, spre deosebire de ceilalți colegi, actrița nu și-a făcut acasă stoc de zacusă, murături sau de borcane de compot, căci toate acestea sunt asigurate în continuare de mama ei.

„Nu am borcane de zacuscă sau murături, dar pot să zic că am plecat de la filmări cu vinete pentru că erau deja coapte și le-am luat acasă să fac salată de vinete. Dar eu le am pe ale mamei, așa încât pe cele de acolo le las altora pentru că ale mamei sunt ale mamei. În schimb pot să spun că îmi fac cumpărături de acolo. Cumpăr ouă proaspete, roșii, salată și toate cele pentru că sunt bio”, ne-a mai povestit actrița.

Lunile petrecute într-o localitate mică de pe lângă București o fac pe actriță să-și retrăiască copilăria și să se gândească serios, ca, în câțiva ani, să-și cumpere o casă de vacanță la țară.

„Eu am trăit la țară, am copilărit la țară, așa că cumva sunt în mediul meu și undeva la un moment dat cred că mă bate gândul. Dar nu acum. Colega noastră Ecaterina Ladin și-a luat casă în Fierbinți. Poate, cine știe, peste câțiva ani o să zic că vreau și eu să mă mut. În momentul ăsta rămân în Capitală. Este în regulă naveta. E destul cât facem”, a mai declarat amuzată Luminița pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.9 197 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *